Rufus "Aygıt başka bir işlem tarafından kullanılıyor" hatası

mxfreq

Centipat
Merhaba, üniversitenin verdigi lisansı kullanmak için Windows'u kendi sitesinden indirdim. Flasha attım, galiba sonra Rufus kullanmamız gerekiyor. Ama Rufus ile biçimlendir deyince.
"Aygıt başka bir işlem tarafından kullanılıyor" hatası veriyor.

Az önce Windows'un sitesindekini indirip direkt flashı takıp kurmuştum da, sildim şimdi. Nasıl yapabilirim?

USB'nin içini Dosya Gezgini üzerinden açtıysanız ondan olabilir. Dosya Gezgini'ni kapatın ve öyle deneyin, muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Öncelikle size bir tavsiye, yazım kurallarına dikkat edin. Sorununuza gelecek olursak farklı bir USB bellek varsa onunla deneyebilirsiniz.

Varsayılan ayarlar ile oynamayın sadece bilgisayarınız UEFI ise GPT ve UEFI değilse yani Legacy ise MBR seçin o kadar.
Flash Fat32 diye gösteriyor ancak rufusta Nfts var karışmadan tekrardan deniyim
Up
Herşeyi yaptım windowsu kurarken tekrar başa atıyor 4,5 adım var 2sini tamamlıyor flashı çekmeye zaman kalmadan tekrar windows yükleme ekranı geliyor
Varsayılan ayarlar ile oynamayın sadece bilgisayarınız UEFI ise GPT ve UEFI değilse yani Legacy ise MBR seçin o kadar.
evet öyle yaptım 3,4kez denedim heryere baktım sorun gözükmüyor iso dosyasındada sorun yok diyorlar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı