NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Rufus ile Windows 11 kuruyorum normalde hızlı oluyordu ama şu an mesela 60 dakika da yüzde 59 iniyor. Normal mi beklemeli miyim? Donanımsal bir şey midir? Şu an böyle. Dosya Ekleri png.png 39,7 KB · Görüntüleme: 111 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
Rufus ile Windows 11 kuruyorum normalde hızlı oluyordu ama şu an mesela 60 dakika da yüzde 59 iniyor. Normal mi beklemeli miyim? Donanımsal bir şey midir? Şu an böyle.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 4 Aralık 2022 #2 USB ile ilgili olabilir. Artı 0 Eksi
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.943 Çözümler 44 4 Aralık 2022 #3 Kendi açtığım konu: Çözüldü: Rufus ISO'yu çok geç yazıyor Format atacağım Rufus 1,5 saattir bitiremedi. Neden olabilir? www.technopat.net Ben bekleyerek çözdüm. Artı 0 Eksi
Kendi açtığım konu: Çözüldü: Rufus ISO'yu çok geç yazıyor Format atacağım Rufus 1,5 saattir bitiremedi. Neden olabilir? www.technopat.net Ben bekleyerek çözdüm.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #4 ORGANIZE dedi: Kendi açtığım konu: Çözüldü: Rufus ISO'yu çok geç yazıyor Format atacağım Rufus 1,5 saattir bitiremedi. Neden olabilir? www.technopat.net Ben bekleyerek çözdüm. Genişletmek için tıkla... yüzde 80 oldu iptal etmekte istemiyorum muhtemelen sürekli tak çıkar yaptığım için biraz yavaşladı Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: Kendi açtığım konu: Çözüldü: Rufus ISO'yu çok geç yazıyor Format atacağım Rufus 1,5 saattir bitiremedi. Neden olabilir? www.technopat.net Ben bekleyerek çözdüm. Genişletmek için tıkla... yüzde 80 oldu iptal etmekte istemiyorum muhtemelen sürekli tak çıkar yaptığım için biraz yavaşladı
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 4 Aralık 2022 #5 NormalVatandas dedi: Yüzde 80 oldu iptal etmekte istemiyorum muhtemelen sürekli tak çıkar yaptığım için biraz yavaşladı Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam aceleniz mi var. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Yüzde 80 oldu iptal etmekte istemiyorum muhtemelen sürekli tak çıkar yaptığım için biraz yavaşladı Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam aceleniz mi var.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #6 plxaxd dedi: Bekleyin hocam aceleniz mi var. Genişletmek için tıkla... saat 12:20 gibi evden çıkmam lazım ozamana kadar biter umarım Artı 0 Eksi
plxaxd dedi: Bekleyin hocam aceleniz mi var. Genişletmek için tıkla... saat 12:20 gibi evden çıkmam lazım ozamana kadar biter umarım
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 4 Aralık 2022 #7 Bir seviyede takılmış gibi oluyor. Sabredin. Artı 0 Eksi
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #8 R.B.D dedi: Bir seviyede takılmış gibi oluyor. Sabredin. Genişletmek için tıkla... başka bir sorun var yardım eder miniiz? Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: Bir seviyede takılmış gibi oluyor. Sabredin. Genişletmek için tıkla... başka bir sorun var yardım eder miniiz?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 4 Aralık 2022 #9 NormalVatandas dedi: başka bir sorun var yardım eder miniiz? Genişletmek için tıkla... Hocam program öyle çalışıyor. Ben de epey bekliyorum. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: başka bir sorun var yardım eder miniiz? Genişletmek için tıkla... Hocam program öyle çalışıyor. Ben de epey bekliyorum.