Rufus ile flash belleğe Windows ISO'su yazdırdıktan sonra bellek eskisi gibi kullanılabilir mi?

651982

Centipat
Kurulum tamamlandıktan sonra o bellek içerisine normal dosyalarımı atsam yine eskisi gibi kullanabilir miyim, sorun olur mu?

Disk biçimlendirme yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Disk biçimlendirme yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Hocam şu an flash belleğe kuruluyor bu kurulum tamamlandıktan sonra bellekte yeni bir klasör açıp içerisine gerekli dosyalarımı aktarsam windows kurulumunu yaparken sorun oluşturur mu?

Hocam Windows'u kurarken herhangi bir sorun olmaz değil mi birkaç tanıdığım sorun olur dedi şüpheye düştüm o yüzden konu açma gereği duydum.
Windows ISO'sunu USB'ye yazdırdın. Windows'u kurduktan sonra USB'yi tekrar biçimlendirip kullanacaksın. Tekrar format atarken Rufus ile tekrar ISO yazdıracan.

Windows ISO'sunu USB'ye yazdırdın. Windows'u kurduktan sonra USB'yi tekrar biçimlendirip kullanacaksın. Tekrar format atarken Rufus ile tekrar ISO yazdıracan.

Hocam şu an bilgisayarımda önemli 4-5 tane dosyam var onların kaybolmaması için demiştim. Konunun başında çok doğru ifade edemedim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…