Kullanılır.
Hocam Windows'u kurarken herhangi bir sorun olmaz değil mi birkaç tanıdığım sorun olur dedi şüpheye düştüm o yüzden konu açma gereği duydum.
Hocam şu an flash belleğe kuruluyor bu kurulum tamamlandıktan sonra bellekte yeni bir klasör açıp içerisine gerekli dosyalarımı aktarsam windows kurulumunu yaparken sorun oluşturur mu?Disk biçimlendirme yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Windows ISO'sunu USB'ye yazdırdın. Windows'u kurduktan sonra USB'yi tekrar biçimlendirip kullanacaksın. Tekrar format atarken Rufus ile tekrar ISO yazdıracan.Hocam Windows'u kurarken herhangi bir sorun olmaz değil mi birkaç tanıdığım sorun olur dedi şüpheye düştüm o yüzden konu açma gereği duydum.
Tamamdır hocam teşekkür ederim o şekilde kullanmaya devam ederim.Hocam kendim kullanıyorum 1 tane flash belleğimi öyle kullanıyorum sorun çıkarmadı hiçbir zaman ve çıkarmazda.
Windows ISO'sunu USB'ye yazdırdın. Windows'u kurduktan sonra USB'yi tekrar biçimlendirip kullanacaksın. Tekrar format atarken Rufus ile tekrar ISO yazdıracan.
Windows ISO'sunu USB'ye yazdırdın. Windows'u kurduktan sonra USB'yi tekrar biçimlendirip kullanacaksın. Tekrar format atarken Rufus ile tekrar ISO yazdıracan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.