Rufus ile Linux ISO live boot olmuyor

0.0_lucas

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci; i7 12700K
RAM; Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Ana Kart; ASUS B660M - E D4 3600MHz
Ekran Kartı; RX6750XT 12GB
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID P360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Meslek
Meslek Lisesi Yazılım Öğrencisi
Rufus ile Linux ISO kuruyorum. USB 256 GB 2'ye bölmem gerek alanı. 6 GB işletim sistemi geri kalan alanı da Kali Linux'ta yaptığım şeyleri kaydetmesi için gereken alan. Alanı 2'ye bölmeyi ayarlayıp başlatıyorum biçimlendiriliyor 100%'e geliyor. Bayağı bir bekliyor oradan sonra ne oluyor bilmiyorum çünkü biçimlendiriyor. Neredeyse 5-6 saat sürüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Ve kurulum bittikten sonra Kali'yi başlatamıyorum işte "failed to lblinux.C32" hatası aldım, şimdi tekrar kuruyorum.

1718277761559.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile Linux ISO kuruyorum. USB 256 GB 2'ye bölmem gerek alanı. 6 GB işletim sistemi geri kalan alanı da Kali Linux'ta yaptığım şeyleri kaydetmesi için gereken alan. Alanı 2'ye bölmeyi ayarlayıp başlatıyorum biçimlendiriliyor 100%'e geliyor. Bayağı bir bekliyor oradan sonra ne oluyor bilmiyorum çünkü biçimlendiriyor. Neredeyse 5-6 saat sürüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Ve kurulum bittikten sonra Kali'yi başlatamıyorum işte "failed to lblinux.C32" hatası aldım, şimdi tekrar kuruyorum.

Eki Görüntüle 2221432
Bence Ventoy ile bootla.

Rufus ile Linux ISO kuruyorum. USB 256 GB 2'ye bölmem gerek alanı. 6 GB işletim sistemi geri kalan alanı da Kali Linux'ta yaptığım şeyleri kaydetmesi için gereken alan. Alanı 2'ye bölmeyi ayarlayıp başlatıyorum biçimlendiriliyor 100%'e geliyor. Bayağı bir bekliyor oradan sonra ne oluyor bilmiyorum çünkü biçimlendiriyor. Neredeyse 5-6 saat sürüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Ve kurulum bittikten sonra Kali'yi başlatamıyorum işte "failed to lblinux. C32" hatası aldım, şimdi tekrar kuruyorum.

Eki Görüntüle 2221432

Ventoy veya balenaEtcher kullanın. Rufus iyi çalışmıyor Linux ISO'larıyla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı