Rufus ile Windows 10 atılmış bellegin üstüne Windows 11 atılır mı?

• Konuyu başlatan XYLON
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 393
Rufus ile Windows 10 ISO dosyası yazılmıs bellegi formunu degıstırmeden Windows 11 atılır mı? Yani duz bellege cevırmeden?

O tür uzun meşakketli işler yapana kadar.

USB belleğinize Ventoy yazılımı ile formatlasanız, hem istediğiniz ISO'yu rahatça çalıştırabilirsiniz, hem de USB belleğinizi diğer dosyaları taşımak için de kullanabilirsiniz.

O tür uzun meşakketli işler yapana kadar.

USB belleğinize Ventoy yazılımı ile formatlasanız, hem istediğiniz ISO'yu rahatça çalıştırabilirsiniz, hem de USB belleğinizi diğer dosyaları taşımak için de kullanabilirsiniz.

Rufus daha detaylı bir yazılım. Kurulum için katılımsız seçenekler ve Windows 11 için gereksinimleri bypass edebilme becerisine sahip. Rufus ile yazdırma işlemini bitirdikten sonra USB belleğiniz içerisinde bir klasör oluşturursanız yine dosyaları taşımak için problem çıkartmaz.

tamam denıyorum bakalım bıde rufus ıle ueefi yazmak ile wındows kendı kurucusu arasında fark varmı ??

Rufus daha detaylı ve hızlı bir yazılım, fark olmaz.

Rufus daha detaylı bir yazılım. Kurulum için katılımsız seçenekler ve Windows 11 için gereksinimleri bypass edebilme becerisine sahip. Rufus ile yazdırma işlemini bitirdikten sonra USB belleğiniz içerisinde bir klasör oluşturursanız yine dosyaları taşımak için problem çıkartmaz.

Rufus daha detaylı ve hızlı bir yazılım, fark olmaz.

Ben Modl'u ISO kullandığım için bahsettiğiniz sorunları yaşamıyorum. Ve bol miktarda Linux ISO da eklediğim için kşiisel olarak avantajlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı