Microsoft'un sitesinden şu ISO'yu indirdim. Dosya ISO imajında indi. Rufus ile USB'ye yazmak istediğimde resimdeki hatayı aldım. Nasıl USB'ye yazabilirim?
Microsoft'un sitesinden şu ISO'yu indirdim. Dosya ISO imajında indi. Rufus ile USB'ye yazmak istediğimde resimdeki hatayı aldım. Nasıl USB'ye yazabilirim?
Hocam WinRAR ile açarsanız sorun gidiyor ya da WinRAR yaparsanız, aynı sorunu 5 dakika önce yaşadım. Benim dosyamda WinRAR içindeydi dışa çıkartıp açtım ve sorun gitti sizin sorununuz da böyledir diye düşünüyorum, hatalıysam belirtin lütfen.
Bilgisayarında DVD sürücüsü var ise bir DVD'ye yazdırıp kurabilirsiniz.
DVD sürücü yok ise USB'den kurulabilen XP sürümü vardı diye hatırlıyorum.
Araştırın derim.
Araştırın derim.
Araştırın derim.
Bende orijinal SP2 var upload edebilirim.
Ama DVD'den kurman lazım bu sürüm USB'den hata veriyordu bende.
Diyelim ki elinizde bir ISO'ya da XP'nin dosyaları var ve bu ISO'da ya da dosyalarda bootable özelliği yok.
Yani dosyaları bu şekilde USB'ya da DVD'ye yazdırırsanız sistem bu yazdırdığınız dosyalardan sistemi boot etmez.
Bu program dosyaların içerisinde yer alan boot ini dosyasını kullanarak bootable USB ISO'ya da DVD yazabilmenizi sağlar.
Bu ayarı yaptıktan sonra sistem bu USB'ya da DVD'den boot eder.
Ama dosya kopyalama esnasında USB'den hata verebilir.
Bu hata SP2 sürümünden sonra giderildi ama sonrasını takip edemedim 7 çıktı ona geçtim.