İlk başta Gpt ile denedim olmadı MBR deniyince oldu baktım hataya bi güvenlik ayarını felan açmamı istedi UEFI için ama bulamadımO bununla alakalı değil. Kurulum yaptığın tip ile alakalı, anakart değil.
UEFI, yani GPT kurulum yaparsan UEFI yazar. MBR tip yaparsan eski yazar. Oranın anakartla alakası yok yani.
Fotoğraf atabilir misiniz?UEFI seçtiğimde beni bi uyarı ekranına atıyor kuramıyorum
O bununla alakalı değil. Kurulum yaptığın tip ile alakalı, anakart değil.
UEFI, yani GPT kurulum yaparsan UEFI yazar. MBR tip yaparsan eski yazar. Oranın anakartla alakası yok yani.
Atabilirim ama biraz uzun sürebilir size dönerim ben.Fotoğraf atabilir misiniz?
Orada bahsedilen şey anakartın UEFI destekleyip desteklemediğini anlamak.Bilgisayarın UEFI desteği olup olmadığını nasıl anlarız ?
Bilgisayarın UEFI desteği olup olmadığını nasıl anlarız. BIOS'dan veya program sayesinde.www.technopat.net
#3 mesajı okur musunuz rica etsem?
Tamamdır.Atabilirim ama biraz uzun sürebilir size dönerim ben.
Fotoğraf atabilir misiniz?
Teşekkür ederim hemen bakıyormSizden ricam, CMD'yi açıp önce diskpart yazıp enterlayın sonra list disk yazıp enterlayın ve lütfen ekran görüntüsünü bizlerle paylaşın.
İptal.
Çözüldü: Windows 10 Format "ERROR: LEGACY BOOT OF UEFI MEDIA" hatası
Windows 10 format atmak istediğimde bu çıkıyor, yardımcı olabilir misiniz?www.technopat.net
Bu konuda Recep Baltaş'ın yazmış olduğu mesajı inceleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.