Rufus ile yazdırılan Windows 11 kurulumda takılı kalıyor

Miriss

Hectopat
Fotoğraftaki gibi yarım saattir dönüp duruyor, ISO'yu orijinal siteden son sürüm indirdim ve Rufus'a yazdırdım.

IMG_0197.jpeg

BIOS'tan Secure Boot'u kapatın.

Zaten kapalı.

Hayır öyle bir şey yapmayın. Media Creation Tool dosyasını indirin ve çalıştırın. USB yükleme oluştur gibi bir seçenek geldiğinde onu seçeceksiniz. Otomatik olarak USB'nizi yükleme diski yapacak.

Sitesinde okuyunca anladım hocam kusura bakmayın. Şimdi öyle deniyorum.

Şu an açık gözüküyor.

Secure Boot Windows UEFI mode olarak görünüyor nasıl kapatabilirim bu arada CSM de kapalı anakartım ASUS Dragon B450M.

Microsoft'un kendi yöntemi ile USB'ye yazdırmayı denediniz mi? Rufus'a veya herhangi bir programa gerek yok.

Windows 11 yükleme medyası oluşturma​

Windows 11'in yeniden veya sıfırdan yüklemesini yeni ya da kullanılmış bir bilgisayara gerçekleştirmek istiyorsanız önyüklenebilir USB veya DVD oluşturmak üzere medya oluşturma aracını indirmek için bu seçeneği kullanın.
Not: Windows 11 Medya Oluşturma Aracı ARM tabanlı bilgisayarlarda yükleme medyası oluşturmak için kullanılamaz; yalnızca X64 işlemciler için medya oluşturabilir.
  • medya oluşturma aracını kullanmaya başlamadan önce​

Şimdi İndir

Hocam USB'ye kurulumu yaparken yarıda kaldı bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu ne olduğundan emin değiliz diye hata verdi.

Secure Boot Windows UEFI mode olarak görünüyor nasıl kapatabilirim bu arada CSM de kapalı anakartım ASUS Dragon B450M.

Hocam USB'ye kurulumu yaparken yarıda kaldı bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu ne olduğundan emin değiliz diye hata verdi.

OS type> other OS yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı