Rufus'a Windows 10 yazdırılmıyor

Ama öyle yapınca belki bozuk Windows 10 inecek veya Microsoft niye böyle bir sorun çıkartıyor saçma geldi.
Telefon veya Tabletten giriş yapıyor gibi gözükecek ve media creation tool exe uzantılı bu durum zamananında roblox içinde vardı bir ürün geliştirmek istediğinizde telefonlar exe dosyaları açamaz maalesef bu yüzden koyuyorlar orada windows 10'un Orjinal iso dosyası var sadece sıkıştırılmamış olan bir dosya install.esd olarak kurulan Windows MCT. sıkıştırarak kuruyor aynı şekilde bir uyarı verecektir bu Windows 10 iso dosyaları genel özelliği.

Hocam yapcağınız şey çok basit.

Windows 10 yükleme sitesine girip F12 sağa açılan pencereden dizüstü bilgisayar ve telefon simgesi içeren işarete basıp F5 basın ardından gerekli Windows 10 yükleme penceresindeki uygun olan işaretleri işaretleyin ardından ISO'yu indirin.

Yine güvenlik ihlali ekranı geldi ama evet deyip geçtim nfta seçti yani ISO normal gibi.

Oradaki güvenlik ihlali güvenli ön yükleme gerektirmediği için sizin bilgisayarınızda Secure Boot aktifse eğer bununla uyumsuz çalışabilir anlamında.

Hocam vallahi cillop gibi Windows 10 önümde sağ olasın başta güvenmedim kusura bakma ama mis şu an artık o kadar uğraştımki Rufus'ta ismim user kalmış o kadar kafam karışıktı sağ olasın.

Bir de fotoğraftaki gibi oldu çerçeveler Windows işareti falan siyah neden.

Dosya Ekleri

• IMG_0478.jpeg
    IMG_0478.jpeg
    305,1 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_0479.jpeg
    IMG_0479.jpeg
    335,7 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Hocam vallahi cillop gibi Windows 10 önümde sağ olasın başta güvenmedim kusura bakma ama mis şu an artık o kadar uğraştımki Rufus'ta ismim user kalmış o kadar kafam karışıktı sağ olasın.

Bir de fotoğraftaki gibi oldu çerçeveler Windows işareti falan siyah neden.
Temadan kaynaklı karanlık temaya geçerseniz düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı