Ruhi Çenet'in kanalına ne oldu?

ense0

Picopat
Katılım
18 Kasım 2023
Mesajlar
188
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Samsung Exynos Octa 5420 1,90GHz 8 core , Mali-T628, 2773MB RAM, 11,68GB Internal Storage, Android 6.0.1,
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Az önce Ruhi Çenet'ten bir yayın bildirimi geldi, ben de konusunu merak edip bir baktım. Sonra bildirim yanlışlıkla geldi sandım ama ripple diye bir Crypto coin ile ilgili bir Event yayını gördüm. Aklım karıştı ve kanal çalındı sandım, sonra en son gönderilen topluluk gönderilerine baktım ve Ruhi Çenet'in resminin olduğu bir gönderi vardı ve bütün videoları silinmişti. Olayı bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı çalınmıştır, genelde büyük YouTube kanallarına mail üzerinden scam link gönderip bu çalma işlemini gerçekleştiriliyorlar. Öyle bir durum olmuş olabilir, Ruhi Çenet kanalı geri alacaktır ama şu an çalınan hesaptan paylaşılan linklere, paylaşımlara girilmemesini tavsiye ederim.
 
Az önce ruhi çenet'ten bir yayın bildirimi geldi, ben de konusunu merak edip bir baktım. Sonra bildirim yanlışlıkla geldi sandım ama ripple diye bir Crypto coin ile ilgili bir Event yayını gördüm. Aklım karıştı ve kanal çalındı sandım, sonra en son gönderilen topluluk gönderilerine baktım ve ruhi çenet'in resminin olduğu bir gönderi vardı ve bütün videoları silinmişti. Olayı bilen var mı?

Son zamanlarda takip ettiğim çoğu YouTuber'in kanalı çalınmaya başladı ve hepsinde bahis videoları yükleniyor. Muhtemelen scam maillerde ki linklerden dolayıdır. Ruhi çenet kanalını geri alabilir muhtemelen zaten Instagram'da hikaye atmış YouTube ile iletişime geçtiğini söylemişti yarın bugün geri alır umarım.
 
 

Geri
Yukarı