Ruhsatlı Silah Almak

Berkatik

Kilopat
Katılım
23 Mart 2015
Mesajlar
106
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Türkiye şartlarında yaşamak kolay değil. Yolda yürürken bile insanın önün kesebiliyorlar. Bende 18'i mi geçince Ruhsatlı bir silah almak istiyorum. Birine sıkmak için değil sadece göz korkutsun yeter. Acaba sıradan benim gibi bir insana Silah taşıma ruhsatı verirler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Taşıma ruhsatını, hakimsen, savcıysan veya polisken alabiliyorsun. Onun haricinde sadece bulundurma ruhsatı alabilirsin. Bir de silahlar çok pahalı. Baban ne kadar para verebilir sana silah için?
 
Taşımalı ruhsatı Arıcılar ve işadamları da alabiliyor. Taşıma ruhsatı oldukça da pahalı, yanılmıyorsam 5 senelik 4 bin TL civarında olacaktı.

Silahla savunmanın neticesinde çoğunlukla cinayet olur. Taşınmaması en dogrusu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 1-2 sene öncesine kadar benzer düşüncedeydim fakat hadi sen silah çıkardın korkutmak için, adamda psikopat çıktı o da silah çıkardı ne olacak ? O saatten sonra canını kurtarmak için mecburen ateş edeceksin, bu da cinayete girecek. Başın büsbütün belaya girmiş olacak, yasayla belirlenmiş olmasına rağmen polis'in bile silah kullanmadan önce defalarca düşündüğü bir ülkede normal vatandaş olarak silah kullanmak pek akıl karı değil bence.
 
Peki nasıl korunur bu insanlardan. Ülkenin iyice kayışı koptu. Dövüş sanatları bir yere kadar koruyabiliyor. Bilmiyorum belki bıçak alabilirim. Daha hesaplı.
 
Bir adet işlemeli kelebek bıçak, nike eşofman ve neon halı saha ayakkabısı ile çılgın bir bağcılar çocuğu gibi gezebilirsiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…