Rules of Survival açılmıyor

yuhkibe

Centipat
Arkadaşlar merhaba.
Uzun sürelerdir oynadığım oyun geçen güncellemeden sonra takılmalar yapıyordu.
Bende acaba güncelleme esnasında eksik veya bozuk dosya mı yüklendi diyerek tekrar oyunu uzun repair yaptım.
Ancak maalesef bu süreçten sonra fotoğrafını yüklediğim şekilde "enter Game"ekranı geliyor ancak yazı tıklanmıyor.
Sağ tarafında "repair Client" yazıyor ancak tıkladığımızda tekrar kapanıp açılıyor ve bu ekranda böylece kalıyor.
Bu ekrandan sonra ilerlemiyor.
Sebebi ne olabilir yardımlarınızı rica edeceğim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    186,6 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar üzerinden QR kod okutmadan mail ile bağlanıp doğrulayarak oynuyorum.
Daha doğrusu oynuyordum. :D
Boşa gidecek her şey diye üzülüyorum ancak aslında çokta elbise rütbegibi şeylere takılan biri değilim :D
En kötü ihtimal, Sil baştan yapacağız artık ama yine aynı ekrana düşecek diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar oyunu kaldırdım tamamen sildim. Baştan yükledim ancak aynı şekilde açılırken aynı ekranda kalıyor. "ENTER GAME" yazısı ekranın alt ortasında çıkıyor ancak tıklanmıyor bu şekilde kalıyor ekran. Tekrar silip, yüklememe rağmen düzelmedi hatta bir daha silip farklı bir diske yükledim yine olmadı. Sebebi ne olabilir ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı