Rules of Survival mouse hareketi devam etme sorunu

ayberkeren

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda Rules of Survival oyununa bilgisayardan başladım. Setup dosyasını bir siteden indirdim ve oyunu kurdum. Oyuna girdim, oynarken mouse ne tarafa hareket ettirirsem o tarafa sürekli bir şekilde kaymaya devam ediyor ve bu bana oynamayı resmen imkansızlaştırıyor.

NOT: Oyunu silip tekrardan yükledim. Kardeşimin bilgisayarına aynı setup ile yükledim ancak onda olmadı. Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedim ancak işe yaramadı. Eğer en ufak bir fikriniz bile var ise yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü ayarlarındaki "Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir" seçeneğini %100'e düşürünce sorunun düzeldiğini yazmış bir Reddit kullanıcısı.

Görüntü ayarlarındaki "Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir" seçeneğini %100'e düşürünce sorunun düzeldiğini yazmış bir Reddit kullanıcısı.

Merhaba dostum çözümün için saol ancak oyun türkçe ve bende görüntü kısmı yok rica etsem resim yoluyla anlatabilir misin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı