Steam Rupi para birimi kullanan hesaba TL yatırılırsa sorun olur mu?

Kerem szer

Centipat
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Benim bir Steam hesabım var. Bu hesabın para birimi Endonezya rupisi, bu hesapta ise FC 25'in fiyatı 399,500 RP. Yani Türk lirası ile 870 TL falan yapıyor. Ben bu hesaptan FC 25 alsam, kartımdan kaç TL çekilir. Bir de kart Türkiye'ye bağlı. O yüzden ödeme yaparken sıkıntı çıkar mı? Aşağıda bazı ekler var. Şimdiden teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2024-11-19 185145.png

Ekran görüntüsü 2024-11-19 185223.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Olacağını sanmıyorum, o para birimininde kullanıyorsanız o ülkede yaşamanız gerekir diye düşünüyorum, çünkü böyle bir şey olsa herkes Endenozya RP birimiyle Steam açıp para yükler ve ucuza alır.

Hocam hesap arkadaşımdan hediye FC 24 almıştı zamanında. Ben Türkiye'de yaşıyorum ve kartım bir Türk bankasına bağlı.

Hocam hesap arkadaşımdan hediye FC 24 almıştı zamanında. Ben Türkiye'de yaşıyorum ve kartım bir Türk bankasına bağlı.
Bende onu söylemeye çalışıyorum ödeme yaptığınız sırada bir problem çıkacağını düşünüyorum, bu konuda tecrübesi olan biri varsa yardımcı olabilir ama benim düşüncem olmaz. Dediğim gibi ben başka ülkede yaşayan birine hesap açtırır ucuza oyunları alırım böyle olsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı