Merhaba yan binamıza bir Rus aile taşındı. Kızı nasıl tavlayabilirim? Hiç yüz veren bir tip değil.
Kızı anlatsana tüm tuşlara aynı mi?
Merhaba yan binamıza bir Rus aile taşındı. Kızı nasıl tavlayabilirim? Hiç yüz veren bir tip değil.
"Rus kız nasıl tavlanır?" diye bir başlık gördüm ve utandım. Teşekkürler bu utancı verdiğiniz için.
Türk kızlarını aşağıla kendini değerli hisseder.
Şakasına dedim zaten. "Tavlama" terimini kullandığınız için utandım.Hocam Türk kızlarını kötülediğim yok ,arkadaş olmak istediğim kız Rus.
Herkes her konuda bilgili değil. Zaten bilgi gereken yere boş bir mesaj atarsan "Gereksiz Mesaj" yersin. Kız ve tavsiye konuları bilgi gerektirmeyen konular. Ayrıca insanlar tavsiye veriyor diye utanacaksan zaten utan.Konu bir bilgi içeriği olsa en fazla 10 adam zorla yazardı, konu kız tavlamaya gelince, dakikasında 30 cevap geldi gerçekten utandım.
Konu bir bilgi içeriği olsa en fazla 10 adam zorla yazardı, konu kız tavlamaya gelince, dakikasında 30 cevap geldi gerçekten utandım
Herkes her konuda bilgili değil. Zaten bilgi gereken yere boş bir mesaj atarsan "gereksiz mesaj" yersin. Kız ve tavsiye konuları bilgi gerektirmeyen konular. Ayrıca insanlar tavsiye veriyor diye utanacaksan zaten utan.
Onlar işin mizahında. Kızı tanımadan nereden bilebiliriz nasıl tavlayacağını? Eğer rahatsız olduysanız raporlarsınız ve daha da mizahı dönecek konular açmayabilirsiniz.Hocam insanlar sadece tavsiye verse yine iyi, numarasını, ev adresini isteyenler bile çıktı.
Düşün bakalım ciddi miydim?Hocam insanlar sadece tavsiye verse yine iyi, numarasını, ev adresini istiyenler bile çıktı.
Düşün bakalım ciddi miydim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.