Rush Freeman GW909 alınır mı?

Yok hocam sadece araba yarışı oyunlarında (FH4 - FH5 - Assetto Corsa gibi) ve futbol oyunlarında (FIFA - PES - yakında çıkarsa umarım UFL) gibi oyunları oynayacağım. Tetik oyunlarınu zaten normal klavyeyle de zor oynuyorum :D

Peki 300 TL bütçedeki en iyisi sizce hangisidir, F310 dışında.

Bahsettiğim tetik hassasiyetinin önemli olduğu oyunlar yarış oyunları zaten. Bunlarda sorun yaşama ihtimaliniz mevcut. 300TL için önerebileceğim pek bir ürün yok maalesef.

Bahsettiğim tetik hassasiyetinin önemli olduğu oyunlar yarış oyunları zaten. Bunlarda sorun yaşama ihtimaliniz mevcut. 300TL için önerebileceğim pek bir ürün yok maalesef.

Peki sadece futbol oyunları için alınır mı sizce? Veya F310 indirime girer mi?

@455146 hocam F310'da karar kıldım, bir an önce almak istiyorum ama indirime girerse param boşa gidecek. Sizce yakında indirime girer mi?

Son düzenleme:
Ne zaman girer bilemiyorum. Fakat girse bile fiyatı çok değişmez.

Amazon'dan istettim hocam, umarım ben istettikten sonra çok ucuzlamaz. Teşekkürler tekrardan.

Ne zaman girer bilemiyorum. Fakat girse bile fiyatı çok değişmez.

Hocam F310 aldım ancak RB ve RT tuşlarına basınca çok sağlammış hissiyatı vermiyor ve sadece tıklama sesi geliyor, bu bir sorun yaratmaz değil mi? Ve arkada D ve X olmak üzere iki modu ayarlamak için buton var, D ve X arasındaki fark ne? FIFA 23 oynamak için hangisini seçmeliyim?

Son düzenleme:
Hocam F310 aldım ancak RB ve RT tuşlarına basınca çok sağlammış hissiyatı vermiyor ve sadece tıklama sesi geliyor, bu bir sorun yaratmaz değil mi?

Tam olarak anlayamadım sorunu. Sadece rb ve RT tuşlarında sorun varsa normal değil.

Ve arkada D ve X olmak üzere iki modu ayarlamak için buton var, D ve X arasındaki fark ne? FIFA 23 oynamak için hangisini seçmeliyim?

Directinput ile pek bir işiniz yok, genelde eski oyunlarda kullanılıyor. FIFA 23 için Xinput modunu kullanın.

Tam olarak anlayamadım sorunu. Sadece rb ve RT tuşlarında sorun varsa normal değil.

Yok hocam RB ve RT tuşları içe girmiyormuş, basınca çıt diye ses çıkartıyormuş şimdi anladım. Teşekkür ederim tekrardan. Şimdi geriye kaldı FIF 23'te defans ı öğrenmek :D
Ama bu kola alışmak biraz zor olacak gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı