Rush RC303 vs RC828 notebook soğutucusu

Mawesome

Decapat
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
18
Tulpar T7 V19.3 cihazım var Rush markasının notebook soğutucularına baktım iki model arasında kaldım ve fiyat farkı önemsiz olmakla birlikte sizce hangisini almalıyım?

Bu model için 75 CFM hava akım değeri 1400 RPM fan devir hızı bilgisi koymuşlar.


Bu modelde ise hava akım değerinin belirtilmemesi ile birlikte 1200 RPM fan devir hızı bilgisi koyulmuş fakat TX Ergo 500 ile yaklaşık CFM değerine sahip olabileceği düşüncesindeyim.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
RC303 daha iyi gözüküyor ama emin olamadım.
 
RC 303 daha iyi ama stand yükseklik ayarı yetersiz, fazlasına gerek yok derseniz alınabilir. Ayrıca tx vmax ve sanırım rampage ad rc 4 de bu tasarımda, ürünler aynı banttan çıkmış bile olabilir biraz araştırın eğer hava değerleri de yakınsa buna bu kadar para vermeyin onlardan alın. Kendim zalman zm ns 2000 kullanıyorum o modele de bakabilirsiniz bu fiyat bandına yakın, malzeme kalitesi olarak çok iyi. Laptop soğutucudan da çok üst düzey soğutma beklemeyin. Stand olarak iyi olur bikaç dereye sıcaklık düşürüyor ve laptop belli şekilde daha rahat çalışıyor, fanlar daha sakin çalışıyor fakat 10-15 derece gibi düşüşler kesinlikle yok.
 
Rc 303 daha iyi ama stand yükseklik ayarı yetersiz, fazlasına gerek yok derseniz alınabilir. Ayrıca tx vmax ve sanırım Rampage ad rc 4'de bu tasarımda, ürünler aynı banttan çıkmış bile olabilir biraz araştırın eğer hava değerleri de yakınsa buna bu kadar para vermeyin onlardan alın. Kendim Zalman zm ns 2000 kullanıyorum o modele de bakabilirsiniz bu fiyat bandına yakın, malzeme kalitesi olarak çok iyi. Laptop soğutucudan da çok üst düzey soğutma beklemeyin. Stand olarak iyi olur birkaç dereye sıcaklık düşürüyor ve laptop belli şekilde daha rahat çalışıyor, fanlar daha sakin çalışıyor fakat 10-15 derece gibi düşüşler kesinlikle yok.

Aynı fikirdeyim. Cmf değerlerine bakın alacaksanız. Cmf değri yüksek olan iyidir.
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
 
100 liraya aldığın şeyde iş görüyor. İsim değil yaptığı işe bakmak daha doğru olur.
Hocam isme bakmadım ama Zalman kaliteli zaten soğutucunun özellikleri de yazıyor ve muadillerine göre iyi fanı daha etkili gözüken o ki fakat ne kadar iyi olsa çok etki etmiyor.
 
Hocam isme bakmadım ama Zalman kaliteli zaten soğutucunun özellikleri de yazıyor ve muadillerine göre iyi fanı daha etkili gözüken o ki fakat ne kadar iyi olsa çok etki etmiyor.

Laptopun iç kendi soğutucusu kötüyse zaten bunları alsanız bile düzelmez sıcaklıklar. Bunlar sadece destek yardımcı görevi görüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı