MEHMETKEREMKAVAK Centipat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 35 2 Eylül 2020 #1 Soru basit ikisini de düşünüyorum hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 2 Eylül 2020 #2 O bütçeye daha iyisini önerebiliriz. Ucuz: HyperX CLOUD STINGER CORE PC GAMING KULAKLIK Fiyatı ve Özellikleri. Pahalı: SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - PS4, PC, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumlu: Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
O bütçeye daha iyisini önerebiliriz. Ucuz: HyperX CLOUD STINGER CORE PC GAMING KULAKLIK Fiyatı ve Özellikleri. Pahalı: SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - PS4, PC, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumlu: Amazon.com.tr
KS KS MEHMETKEREMKAVAK Centipat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 35 2 Eylül 2020 #3 192809 dedi: O bütçeye daha iyisini önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Mesela? Artı 0 Eksi
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 2 Eylül 2020 #4 Silinen üye dedi: Arkadaş linkini atmış. Genişletmek için tıkla... Mesajımı düzenlediğim için görmedi sanırım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaş linkini atmış. Genişletmek için tıkla... Mesajımı düzenlediğim için görmedi sanırım.
KS KS MEHMETKEREMKAVAK Centipat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 35 2 Eylül 2020 #5 192809 dedi: Mesajımı düzenlediğim için görmedi sanırım. Genişletmek için tıkla... Dediğin ürünleri değerlendireceğim ve bu arada başka önerisi olan belirtebilir. Artı 0 Eksi
192809 dedi: Mesajımı düzenlediğim için görmedi sanırım. Genişletmek için tıkla... Dediğin ürünleri değerlendireceğim ve bu arada başka önerisi olan belirtebilir.
S ShoryKaan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 15 2 Eylül 2020 #6 MEHMETKEREMKAVAK dedi: Dediğin ürünleri değerlendireceğim ve bu arada başka önerisi olan belirtebilir. Genişletmek için tıkla... HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
MEHMETKEREMKAVAK dedi: Dediğin ürünleri değerlendireceğim ve bu arada başka önerisi olan belirtebilir. Genişletmek için tıkla... HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 2 Eylül 2020 #7 ShoryKaan dedi: HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben aynı kulaklığı 299TL'ye bulmuştum sen 419TL'yi atmışsın. Keşke bir baksaydın. Artı 0 Eksi
ShoryKaan dedi: HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HyperX HyperX HHSS1C-AA-BK-G Cloud Stinger Core 7.1 PC Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben aynı kulaklığı 299TL'ye bulmuştum sen 419TL'yi atmışsın. Keşke bir baksaydın.
James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 2 Eylül 2020 #8 192809 dedi: O bütçeye daha iyisini önerebiliriz. Ucuz: HyperX CLOUD STINGER CORE PC GAMING KULAKLIK Fiyatı ve Özellikleri. Pahalı: SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - PS4, PC, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumlu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Şaka mısın? Önerdiklerinden hiç birisi daha iyisi değil sadece marka olarak daha iyi. İki markanın en alt seviye ürünlerinden önermişsin. @MEHMETKEREMKAVAK bu ikisi arasından 008 daha iyi 350TL oluyor Gaming Gecesinde. Artı 0 Eksi
192809 dedi: O bütçeye daha iyisini önerebiliriz. Ucuz: HyperX CLOUD STINGER CORE PC GAMING KULAKLIK Fiyatı ve Özellikleri. Pahalı: SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - PS4, PC, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumlu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Şaka mısın? Önerdiklerinden hiç birisi daha iyisi değil sadece marka olarak daha iyi. İki markanın en alt seviye ürünlerinden önermişsin. @MEHMETKEREMKAVAK bu ikisi arasından 008 daha iyi 350TL oluyor Gaming Gecesinde.
S ShoryKaan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 15 2 Eylül 2020 #9 192809 dedi: Ben aynı kulaklığı 299TL'ye bulmuştum sen 419TL'yi atmışsın. Keşke bir baksaydın. Genişletmek için tıkla... benimki, HyperX Cloud Stinger Core 7.1 for PC Gaming kulaklık. Senin ki ise. HyperX Cloud Stinger Core PC Gaming. Kulaklık. İkisi aynı değil. Keşke önce inceleyip sonra yazsaydın. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
192809 dedi: Ben aynı kulaklığı 299TL'ye bulmuştum sen 419TL'yi atmışsın. Keşke bir baksaydın. Genişletmek için tıkla... benimki, HyperX Cloud Stinger Core 7.1 for PC Gaming kulaklık. Senin ki ise. HyperX Cloud Stinger Core PC Gaming. Kulaklık. İkisi aynı değil. Keşke önce inceleyip sonra yazsaydın.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 2 Eylül 2020 #10 ShoryKaan dedi: Benim ki HyperX Cloud Stinger Core 7.1 For PC Gaming Kulaklık Senin ki ise HyperX CLOUD STINGER CORE PC GAMING KULAKLIK İkisi aynı değil. Keşke önce inceleyip sonra yazsaydın. Genişletmek için tıkla... İsimlendirme farkı aynı ürün. Artı 0 Eksi
ShoryKaan dedi: Benim ki HyperX Cloud Stinger Core 7.1 For PC Gaming Kulaklık Senin ki ise HyperX CLOUD STINGER CORE PC GAMING KULAKLIK İkisi aynı değil. Keşke önce inceleyip sonra yazsaydın. Genişletmek için tıkla... İsimlendirme farkı aynı ürün.