Nays ön ödemeli kart mı?Senelerdir alıp almamak konusunda ikilem yaşıyordum, şimdiye nasipmiş. Nays kart ile alırsanız 100 TL cashback veriyor, oyun 324 TL'ye geliyor.
Evet, İş Bankasının.Nays ön ödemeli kart mı?
Arkadaşlar oyun kaç arkadaşınız ile oynanabiliyor ve 7700XT ile kaç FPS alınır?
Oyunu hiç oynamadım ama aşırı haklı bir yorum gibi geldiNefret ettiğim bir oyun. Hayata dair hiçbir kazanç yok tamamıyla üreticilerin senin vaktini paranı her şeyini ortaya koymanı istedikleri oyun. Bir insanın bu oyunda saatlerce günlerce ve haftalarca vakit geçirmesini ağır travmatik psikolojik bulgu olarak tanımlıyorum. Kısaca bir insanın kendisine saygısının olmamasının kanaatidir. Tertemiz hikayeli oyunlar var iken kendini uçurumun kenarından aşağı bırakmaktır Rust. Sakın bulaşmayın. İki seçenek var: Yayıncısındır para kazanıyorsundur oynarsın kabul ederim. Dünya da neden yaşadığın hakkında bir fikrin olmayıp gerçeklerden uzan uzadıya kaçan birisindir.
Ayrıca eskiden Makro serbestti. Akabinde yazılım koruması yaptılar. Ama bloody mouse ve benzerini kullananlar makroya devam etti çünkü yazılım kapalıykende Makro çalışıyordu. Arkadaşla ben aynı mouse alıp Makro kullandık 1 yıl kadar. Çünkü herkes hileliydi neredeyse. 4-5 sene öncede tamamen makroyu kaldırdılar şu an da da hile var ama tespit edip banlıyorlar. CS 1.6 daki gibi wallhackler var buna benzer hilelerin tespiti daha kolay oluyor.Oyunu hiç oynamadım ama aşırı haklı bir yorum gibi geldi
Ya şu rekabetçi oyunları bir hileciler birde kontrolcü farklılıkları mahvediyor. Bende konsolcular yüzünden Fortnite'ı salmıştım. Rust yine düzeltmiş 5-6 yılda inatlaşsa bile yola gelmiş ama Fortnite son 2-3 yıldır getirdiği güncellemelerle de daha beter olmaya devam ediyor. Ben artık rekabetçi oyunları tamamen saldım. Anca CS'de kasa düşsün diye oynuyorum.Ayrıca eskiden Makro serbestti. Akabinde yazılım koruması yaptılar. Ama bloody mouse ve benzerini kullananlar makroya devam etti çünkü yazılım kapalıykende Makro çalışıyordu. Arkadaşla ben aynı mouse alıp Makro kullandık 1 yıl kadar. Çünkü herkes hileliydi neredeyse. 4-5 sene öncede tamamen makroyu kaldırdılar şu an da da hile var ama tespit edip banlıyorlar. CS 1.6 daki gibi wallhackler var buna benzer hilelerin tespiti daha kolay oluyor.
Fortnite şu an iyi durumda; en son gelen Hollywood sezonu ile çoğu şey yenilendi, yeni inşa mekaniği eklendi. Bu kadar ucuza böyle dolu dolu içerik veren fazla oyun yok, ayrıca Türkiye'de oynayanı az olsa da çeviri ve içeriklerin seslendirilmesine özen gösteriyorlar.Ya şu rekabetçi oyunları bir hileciler birde kontrolcü farklılıkları mahvediyor. Bende konsolcular yüzünden Fortnite'ı salmıştım. Rust yine düzeltmiş 5-6 yılda inatlaşsa bile yola gelmiş ama Fortnite son 2-3 yıldır getirdiği güncellemelerle de daha beter olmaya devam ediyor. Ben artık rekabetçi oyunları tamamen saldım. Anca CS'de kasa düşsün diye oynuyorum.
Dostum benim bahsettiğim "çok içerik kötü" veya "Türkçe'den banane" diye bir şey yazmadım zatenFortnite şu an iyi durumda; en son gelen Hollywood sezonu ile çoğu şey yenilendi, yeni inşa mekaniği eklendi. Bu kadar ucuza böyle dolu dolu içerik veren fazla oyun yok, ayrıca Türkiye'de oynayanı az olsa da çeviri ve içeriklerin seslendirilmesine özen gösteriyorlar.