Fortnite şu an iyi durumda; en son gelen Hollywood sezonu ile çoğu şey yenilendi, yeni inşa mekaniği eklendi. Bu kadar ucuza böyle dolu dolu içerik veren fazla oyun yok, ayrıca Türkiye'de oynayanı az olsa da çeviri ve içeriklerin seslendirilmesine özen gösteriyorlar.
Dostum benim bahsettiğim "çok içerik kötü" veya "Türkçe'den banane" diye bir şey yazmadım zaten

Bahsettiğim durum başka şeyler için. Fortnite günün sonunda
rekabetçi oyunu ve bir şekilde çok içerik eklense de
denge lazım. Eskiden öyleydi mesela. Lakin geliştiriciler bir ara
arabalı sezon getirmişti, arabalar zaten Battle Royale oyunlarında
OP bir şey ve ona da
taret gibi
eklenti getirirsen iyice
içine edersin oyunun. Hatta o zaman
rekabetçi mod'tan
tüm binek araçları kaldırmışlardı. Sonraki sezonlarda iyi değildi, aimsiz birisi geliyor 2-3 mermi değdirdi mi yarı canından fazlası gidiyor HS yemesen dahi. Birde ben ilk başladığımda bu kadar fazla mavi ve mor item düşmüyordu. Yani siz ve sizin gibiler
çok içerik deyip oyunun sadeliğinin öldüğünü görmüyorsunuz. Tesadüfe bak ki bunları Fortnite'ın başındaki adam değişince oluyor.
Mesela eskiden skinler eğlenceliydi sponsorlu içeriklerin değeri vardı o da kalmadı. Oyunun kendi karakterlerinden çok sponsorlu içerik var mağazada.
Birde konsolcular uzak mesafede bazen aşırı avantajlı oluyor. PC'de çok ama çok iyi oyuncu olman gerecek ki karşı gelebilesin. Mesela The Arda diye YT kanalı var herif klavye + mouse ile konsolcuların içinden geçiyor. Ama o iyi değil çok iyi oynuyor.