Steam Rust %50 indirimde.

Bu türde Rust yerine DayZ alınmalı bence. Fiyat olarak evet DayZ daha pahalı ama DayZ alınmalı bence.

Arkadaşlar oyun kaç arkadaşınız ile oynanabiliyor ve 7700XT ile kaç FPS alınır?

Ekip sayısı server kuralına göre değişiyor: Offical serverlerde takım sınırsız diye biliyorum. 7700XT ile çok güzel oynarsın. İstersen tek başınada oynarsın solo serverlar var. Ben 5500 saat gömdüm 6 yılda. İlk 3 yıl çok güzeldi sonra ekibim az girmeye başladı. Bende tek oynayamadığım için bıraktım sayılır. Oyun ev ve loot yaptırıyor. Amaç üstünde loot varken ölmemek ve RAID yememek. Bir keresinde oyunda birileriyle düşman olduk. RAID'lik malzeme yoktu gece saaati kurup yattım 3 saat sonra kalkıp oynamaya devam ettim. Evini koruman lazım resmen hayatsızlara göre bir oyun.

Nefret ettiğim bir oyun. Hayata dair hiçbir kazanç yok tamamıyla üreticilerin senin vaktini paranı her şeyini ortaya koymanı istedikleri oyun. Bir insanın bu oyunda saatlerce günlerce ve haftalarca vakit geçirmesini ağır travmatik psikolojik bulgu olarak tanımlıyorum. Kısaca bir insanın kendisine saygısının olmamasının kanaatidir. Tertemiz hikayeli oyunlar var iken kendini uçurumun kenarından aşağı bırakmaktır Rust. Sakın bulaşmayın. İki seçenek var: Yayıncısındır para kazanıyorsundur oynarsın kabul ederim. Dünya da neden yaşadığın hakkında bir fikrin olmayıp gerçeklerden uzan uzadıya kaçan birisindir.
Oyunu hiç oynamadım ama aşırı haklı bir yorum gibi geldi 😐

Oyunu hiç oynamadım ama aşırı haklı bir yorum gibi geldi 😐
Ayrıca eskiden Makro serbestti. Akabinde yazılım koruması yaptılar. Ama bloody mouse ve benzerini kullananlar makroya devam etti çünkü yazılım kapalıykende Makro çalışıyordu. Arkadaşla ben aynı mouse alıp Makro kullandık 1 yıl kadar. Çünkü herkes hileliydi neredeyse. 4-5 sene öncede tamamen makroyu kaldırdılar şu an da da hile var ama tespit edip banlıyorlar. CS 1.6 daki gibi wallhackler var buna benzer hilelerin tespiti daha kolay oluyor.

Ayrıca eskiden Makro serbestti. Akabinde yazılım koruması yaptılar. Ama bloody mouse ve benzerini kullananlar makroya devam etti çünkü yazılım kapalıykende Makro çalışıyordu. Arkadaşla ben aynı mouse alıp Makro kullandık 1 yıl kadar. Çünkü herkes hileliydi neredeyse. 4-5 sene öncede tamamen makroyu kaldırdılar şu an da da hile var ama tespit edip banlıyorlar. CS 1.6 daki gibi wallhackler var buna benzer hilelerin tespiti daha kolay oluyor.
Ya şu rekabetçi oyunları bir hileciler birde kontrolcü farklılıkları mahvediyor. Bende konsolcular yüzünden Fortnite'ı salmıştım. Rust yine düzeltmiş 5-6 yılda inatlaşsa bile yola gelmiş ama Fortnite son 2-3 yıldır getirdiği güncellemelerle de daha beter olmaya devam ediyor. Ben artık rekabetçi oyunları tamamen saldım. Anca CS'de kasa düşsün diye oynuyorum.

Ya şu rekabetçi oyunları bir hileciler birde kontrolcü farklılıkları mahvediyor. Bende konsolcular yüzünden Fortnite'ı salmıştım. Rust yine düzeltmiş 5-6 yılda inatlaşsa bile yola gelmiş ama Fortnite son 2-3 yıldır getirdiği güncellemelerle de daha beter olmaya devam ediyor. Ben artık rekabetçi oyunları tamamen saldım. Anca CS'de kasa düşsün diye oynuyorum.
Fortnite şu an iyi durumda; en son gelen Hollywood sezonu ile çoğu şey yenilendi, yeni inşa mekaniği eklendi. Bu kadar ucuza böyle dolu dolu içerik veren fazla oyun yok, ayrıca Türkiye'de oynayanı az olsa da çeviri ve içeriklerin seslendirilmesine özen gösteriyorlar.

Fortnite şu an iyi durumda; en son gelen Hollywood sezonu ile çoğu şey yenilendi, yeni inşa mekaniği eklendi. Bu kadar ucuza böyle dolu dolu içerik veren fazla oyun yok, ayrıca Türkiye'de oynayanı az olsa da çeviri ve içeriklerin seslendirilmesine özen gösteriyorlar.
Dostum benim bahsettiğim "çok içerik kötü" veya "Türkçe'den banane" diye bir şey yazmadım zaten :D Bahsettiğim durum başka şeyler için. Fortnite günün sonunda rekabetçi oyunu ve bir şekilde çok içerik eklense de denge lazım. Eskiden öyleydi mesela. Lakin geliştiriciler bir ara arabalı sezon getirmişti, arabalar zaten Battle Royale oyunlarında OP bir şey ve ona da taret gibi eklenti getirirsen iyice içine edersin oyunun. Hatta o zaman rekabetçi mod'tan tüm binek araçları kaldırmışlardı. Sonraki sezonlarda iyi değildi, aimsiz birisi geliyor 2-3 mermi değdirdi mi yarı canından fazlası gidiyor HS yemesen dahi. Birde ben ilk başladığımda bu kadar fazla mavi ve mor item düşmüyordu. Yani siz ve sizin gibiler çok içerik deyip oyunun sadeliğinin öldüğünü görmüyorsunuz. Tesadüfe bak ki bunları Fortnite'ın başındaki adam değişince oluyor.

Mesela eskiden skinler eğlenceliydi sponsorlu içeriklerin değeri vardı o da kalmadı. Oyunun kendi karakterlerinden çok sponsorlu içerik var mağazada.

Birde konsolcular uzak mesafede bazen aşırı avantajlı oluyor. PC'de çok ama çok iyi oyuncu olman gerecek ki karşı gelebilesin. Mesela The Arda diye YT kanalı var herif klavye + mouse ile konsolcuların içinden geçiyor. Ama o iyi değil çok iyi oynuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı