Steam Rust %50 indirimde.

Dostum benim bahsettiğim "çok içerik kötü" veya "Türkçe'den banane" diye bir şey yazmadım zaten :D Bahsettiğim durum başka şeyler için. Fortnite günün sonunda rekabetçi oyunu ve bir şekilde çok içerik eklense de denge lazım. Eskiden öyleydi mesela. Lakin geliştiriciler bir ara arabalı sezon getirmişti, arabalar zaten Battle Royale oyunlarında OP bir şey ve ona da taret gibi eklenti getirirsen iyice içine edersin oyunun. Hatta o zaman rekabetçi mod'tan tüm binek araçları kaldırmışlardı. Sonraki sezonlarda iyi değildi, aimsiz birisi geliyor 2-3 mermi değdirdi mi yarı canından fazlası gidiyor HS yemesen dahi. Birde ben ilk başladığımda bu kadar fazla mavi ve mor item düşmüyordu. Yani siz ve sizin gibiler çok içerik deyip oyunun sadeliğinin öldüğünü görmüyorsunuz. Tesadüfe bak ki bunları Fortnite'ın başındaki adam değişince oluyor.

Mesela eskiden skinler eğlenceliydi sponsorlu içeriklerin değeri vardı o da kalmadı. Oyunun kendi karakterlerinden çok sponsorlu içerik var mağazada.

Birde konsolcular uzak mesafede bazen aşırı avantajlı oluyor. PC'de çok ama çok iyi oyuncu olman gerecek ki karşı gelebilesin. Mesela The Arda diye YT kanalı var herif klavye + mouse ile konsolcuların içinden geçiyor. Ama o iyi değil çok iyi oynuyor.
Oyunda eski halini sevenler için mazi modu bulunmakta ve eski etkinlikleri ara sıra getiriyorlar, aynı şekilde oyunun hangi yönünü seviyorsanız o içeriklere erişebileceğiniz çeşitli modlar var. Hızlı bir oyun istiyorsanız yeniden, yapı yapmak zor geliyorsa yapısız girebiliyorsunuz.
Ayrıca oyunu iki-üç senedir oynuyorum bir kez olsun bu adam beni konsoldan oynadığı için öldürebildi demedim. Ayrıca Arda o kadar iyi oynamıyor, sadece gözünde büyütüyorsun. Her gün azami 3-4 saat rekabetçi Fortnite oynarsan 1-2 aya kalmaz Ardadan daha iyi oynamaya başlarsın. Kendisi oynanışıyla değil, çektiği içeriklerle öne çıkan birisi.
Oyunun değişmesi gerekiyordu, özünü koruyarak yavaş yavaş değiştirdiler ve iyi bir yöne doğru gidiyor. Piyasada aksini yaşayan tonla oyun var; geçen gün Clash of Clans yükledim, oyunun ahı gitmiş vahı kalmış. Tüm sistemleri iptal etmişler, sadece baskın atıyorsun.
Bu yönde bir değişim Fortnite'da söz konusu değil, ufak düzenlemeler ile temelleri koruyarak hareket ediyorlar, bir şeyi çıkarttıklarında şunu bunu getirdiğimiz için çıkarttık diyebiliyorlar.
Rust'a pek ısınamadım gibi. Doğduğum anda birileri saldırıyor, etrafımda bağırıp zıplıyorlar 🤧. Değişik bir ekosistem var, içerideki herkes vahşileşmiş. 1 saatte bunları gözlemledim.
Aslında ikilemde kaldım; Cumartesi akşamları kafa dağıtmak için arkadaşlarla girebileceğim bir oyunsa envanterimde tutacağım fakat sürekli girmem gereken bir durum varsa iade etmeyi düşünebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı