nickimi kedi7
Hectopat
11.30 dolara almışım geçen sene alacak varsa yapışsın güzel fiyat.
Dostum benim bahsettiğim "çok içerik kötü" veya "Türkçe'den banane" diye bir şey yazmadım zatenBahsettiğim durum başka şeyler için. Fortnite günün sonunda rekabetçi oyunu ve bir şekilde çok içerik eklense de denge lazım. Eskiden öyleydi mesela. Lakin geliştiriciler bir ara arabalı sezon getirmişti, arabalar zaten Battle Royale oyunlarında OP bir şey ve ona da taret gibi eklenti getirirsen iyice içine edersin oyunun. Hatta o zaman rekabetçi mod'tan tüm binek araçları kaldırmışlardı. Sonraki sezonlarda iyi değildi, aimsiz birisi geliyor 2-3 mermi değdirdi mi yarı canından fazlası gidiyor HS yemesen dahi. Birde ben ilk başladığımda bu kadar fazla mavi ve mor item düşmüyordu. Yani siz ve sizin gibiler çok içerik deyip oyunun sadeliğinin öldüğünü görmüyorsunuz. Tesadüfe bak ki bunları Fortnite'ın başındaki adam değişince oluyor.
Mesela eskiden skinler eğlenceliydi sponsorlu içeriklerin değeri vardı o da kalmadı. Oyunun kendi karakterlerinden çok sponsorlu içerik var mağazada.
Birde konsolcular uzak mesafede bazen aşırı avantajlı oluyor. PC'de çok ama çok iyi oyuncu olman gerecek ki karşı gelebilesin. Mesela The Arda diye YT kanalı var herif klavye + mouse ile konsolcuların içinden geçiyor. Ama o iyi değil çok iyi oynuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.