Merhaba. Rust 200 TL olmuş ve zamlanacakmış galiba hala alınır mı? Ve hiç oynamadım bilgim var ama oynamadım ve Rust oynayan arkadaşım yok alınır mı sizce?
alma onun yerine başka oyunlara bak yani online hayatta kalma oyunu için değmez.Merhaba. Rust 200 TL olmuş ve zamlanacakmış galiba hala alınır mı? Ve hiç oynamadım bilgim var ama oynamadım ve Rust oynayan arkadaşım yok almalı mıyım sizce?
Oynayan arkadaşım yok almıyorda kimse tek sarmıyorsa almamÇok iyi oyun ama arkadaşlarınla beraber oynarsan daha iyi olur öneririm.
Ama oyun zor diyorlar zorsa almam çünkü oyunu hiç oynamadımÇıplak birinin üstüne taşla koşmasını istiyorsan algüzel oyundur almanı öneririm yeni arkadaşlar edinebilirsin oyundan ama babana bile güvenme.
Oynayan arkadaşım yok almıyorda kimse tek sarmıyorsa almam.
Ama oyun zor diyorlar zorsa almam çünkü oyunu hiç oynamadım.
Ben de yarın alacağım. Sonuçta zamlanacak hem ileriye dönük olur. Size uyarsa beraber oynarız. Ben alın derim.Oynayan arkadaşım yok almıyorda kimse tek sarmıyorsa almam
Ama oyun zor diyorlar zorsa almam çünkü oyunu hiç oynamadım
Merhaba. Rust 200 TL olmuş ve zamlanacakmış galiba hala alınır mı? Ve hiç oynamadım bilgim var ama oynamadım ve Rust oynayan arkadaşım yok alınır mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.