Rust alınır mı?

Gtrhm

Femtopat
Daha fazla  
Rust şu an %50 indirimde gözüküyor almak istiyorum ama arkadaşlarım tahminen almazlar. Tek başıma oynasam sıkılır mıyım?

Bence artık yeni başlayan birinin almaması gereken bir oyun. Yeni başlayacaksan da mutlaka ama mutlaka oyunu bilen fazla saati olan bir ekiple oynaman tavsiyemdir. Yoksa ölmekten, base kuramamaktan, saatlerce uğraştığın lootu kaybetmekten kanser olacaksın. Oyunda 2K saatim var ve ben bile hep güncellemelerle yenilenen ve değişen oyuna alışmakta zorluk çektim. Ve Çoğunlukla da kaybettik :D

Bunun dışında vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağın aşırı bağımlılık yapacak bir oyun.
Fiyatı indirimdeydi. Çok koymaz diyorsan ekip falan da çözerim diyorsan al bir bak. Ama oyuna son zamanlarda çok fazla mekanik geldi. Öğrenmen uzun sürebilir.

Tek başına oynasan başlarda çok sıkılırsın çünkü adam akıllı base kuramayacaksın gelişemeyeceksin oyunu öğrenme sürecin olacak.
Eğer tek başına oynamakta kararlıysan az userli sunucularda oyunu öğrenmeye çalış. 50 60 kişinin oldupu Popülasyonun düştüğü sunucularda gelişmeye çalışıp oyunu öğrenmeye çalış. Ve sık sık rust'a video çeken yayıncıların videolarını izle. O seni baya geliştirir.

Hocam oyunu biliyorsan YouTube'da videolarını vesaire izliyorsan al derim ama çok fazla zaman ayırman gerekiyor oyuna ayırırım diyorsan al.

Bence artık yeni başlayan birinin almaması gereken bir oyun. Yeni başlayacaksan da mutlaka ama mutlaka oyunu bilen fazla saati olan bir ekiple oynaman tavsiyemdir. Yoksa ölmekten, base kuramamaktan, saatlerce uğraştığın lootu kaybetmekten kanser olacaksın. Oyunda 2K saatim var ve ben bile hep güncellemelerle yenilenen ve değişen oyuna alışmakta zorluk çektim. Ve çoğunlukla da kaybettik :D

Bunun dışında vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağın aşırı bağımlılık yapacak bir oyun.
Fiyatı indirimdeydi. Çok koymaz diyorsan ekip falan da çözerim diyorsan al bir bak. Ama oyuna son zamanlarda çok fazla mekanik geldi. Öğrenmen uzun sürebilir.

Tek başına oynasan başlarda çok sıkılırsın çünkü adamakıllı base kuramayacaksın gelişemeyeceksin oyunu öğrenme sürecin olacak.
Eğer tek başına oynamakta kararlıysan az userli sunucularda oyunu öğrenmeye çalış. 50 60 kişinin oldupu popülasyonun düştüğü sunucularda gelişmeye çalışıp oyunu öğrenmeye çalış. Ve sık sık Rust'a video çeken yayıncıların videolarını izle. O seni bayağı geliştirir.

Tek başına oynayacaksanız da alınır, gideri var bence.

Arkadaşlarla sarar ama beyin öldürmelik bir oyun tam anlamıyla. Tek başına oynayacaksan alma bence.

Cevaplarınız için teşekkürler sanırım alacağım.

Rust şu an %50 indirimde gözüküyor almak istiyorum ama arkadaşlarım tahminen almazlar. Tek başıma oynasam sıkılır mıyım?

Hocam tek başına solo sunuculara girebilirsin ya da Rust Türkiye discordlarından kendine arkadaş bulabilirsin zevkli oyundur seversen sonsuza kadar oynarsın.

Alın tek başına oynamak zor Türk sunucularında takım arayan oyuncular var sizin gibi solo onlar ile takım olarak oynayabilirsiniz ilk 200 saat tek başınıza oynarsınız bence sıkılmadan. Öğrenmek için yayın izleyin oficall veya 2X yayınları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı