Rust alınır mı?

FablSett

Centipat
Daha fazla  
Ben Rust almak istiyorum fakat aldığım ücretin karşılığını skin çıkartarak pazarda satarak kapatmak istiyorum. Bu mümkün mü?

Ben Rust almak istiyorum fakat aldığım ücretin karşılığını skin çıkartarak pazarda satarak kapatmak istiyorum. Bu mümkün mü?

Vallahi bende almak istiyorum öyle bir amacım yok ama arkadaşlarıma alın diyorum almıyolar tekte oynanmaz diyorlar ne yapayım benim amacım oynamak eğer para kazanırsamda çok iyi olur.

Ekibin ve vaktin varsa mükemmel bir oyun kesinlikle alınır ama tek başına çok eğleneceğini zannetmiyorum.

Vallahi bende almak istiyorum öyle bir amacım yok ama arkadaşlarıma alın diyorum almıyolar tekte oynanmaz diyorlar ne yapayım benim amacım oynamak eğer para kazanırsamda çok iyi olur.

Benim de pek arkadaşım yok 2 kişi ama onlarda kendi aralarında oynuyorlar bende alayım alırlarsa giderim diye düşünüyorum ama boşa almak istemiyorum bari skin çıkarıp parasını çıkarmaya çalışırım diye düşünüyorum amacım bu...

Hocam severseniz çok eğlenirsiniz arkadaşınız yoksa Rust Türkiye Discord'ları var oradan bulabilirsiniz. Ama ücretini çıkartma olayı çok zor 2K saatim var Steam TL iken 400TL'lik skin çıktı o kadar. 5 arkadaşımında 1K saati var onlara düzgün bir şey çıkmadı bile.

Bir arkadaş grubun veya Belli bir ekibin yoksa oynanmaz tek başına. Biz 8-12 kişi oynuyorduk o zaman bile kanserdi adamın biri sadece kazma kullanarak bizim evi raidlemişti. Sen düşün tek başına olduğunda neler yaşanacağını. Ayrıca arkadaşlarla veya belli bir ekiple oynamak süper zevkli.

Rust yerine CS seçkin düşünebilirsin.

Var zaten oyunun parasını oradan çıkardım.

Hocam severseniz çok eğlenirsiniz arkadaşınız yoksa Rust Türkiye Discord'ları var oradan bulabilirsiniz. Ama ücretini çıkartma olayı çok zor 2K saatim var Steam TL iken 400TL'lik skin çıktı o kadar. 5 arkadaşımında 1K saati var onlara düzgün bir şey çıkmadı bile.

Arkadaş bulursam iyi olacak gibi anlaşılan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı