Rust bağımlılığı nasıl bırakılır?

Daha fazla  
Sorunum başlıktaki gibi, önceden oynarken keyif alıyordum fakat şu an eğlenmiyorum, sadece oynamak zorundayım gibi hissediyorum. Başka bir oyun oynarken aklımda Rust oluyor, hemen oyunu kapatıp Rus'ta giriyorum, son 2 haftada 160 saat oynamışım. Nasıl bırakabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunum başlıktaki gibi, önceden oynarken keyif alıyordum fakat şu an eğlenmiyorum, sadece oynamak zorundayım gibi hissediyorum. Başka bir oyun oynarken aklımda Rust oluyor, hemen oyunu kapatıp Rus'ta giriyorum, son 2 haftada 160 saat oynamışım. Nasıl bırakabilirim?

Spora başla böylece her gün dışarı çıkacaksın daha az oynamak zorunda kalıyorsun hem yeni çevre edinirsin.

Hocam oyuna başlama hedefim de vardı. 2 haftada 160 saat diyorsanız ben almayayım.

Hocam tamamen kişisel. Çok eğlencelidir Rust. Biz arada arkadaşlarla toplanıp takılırız öyle makarasındayız güler geçeriz. Çok kasmazsanız bu arkadaş gibi olmazsınız. Arkadaş tahminimce fazla ciddiye almış oyunu böyle olmuş. Tavsiyem oyunu silin olmuyor ise yukarıdaki arkadaşların dediği gibi spora başlayın veya başka sevdiğiniz alanlara yönelin. (oyun yapımcılığı, ders çalışmak vb.)

2200 saati olan biri olarak söylüyorum harbiden çok lanet bir oyun, ya öyle girip 1 2 saat oynar çıkarım diyebileceğiniz bir oyun asla değil hele ki bir de solo oynuyorsanız... Ama bırakılamayacak birşey değil günde 5 6 saat bu oyuna verecek vaktiniz olmadığında mecburen bırakıyorsunuz.

2 haftada 160 saat gerçekten çok ciddi bir süre. Günlük ortalama 11.5 saat yapıyor. Oyunu bilgisayardan silin, gerekirse bilgisayari bir süre tamamen kaldırın. Günde 11.5 saati kendinizi geliştirmeye harcasanız 1 ayda geleceğiniz seviye bambaşka olur, bunları düşünün.

Hocam sildim kaç kere, hatta hesaptan bile kaldırdım, sonra gidip tekrar satın aldım. Bırakılacak bir şey değil. Okuldan geliyorum oynuyorum, yazın işten geliyorum oynuyorum.

2200 saati olan biri olarak söylüyorum harbiden çok lanet bir oyun, ya öyle girip 1 2 saat oynar çıkarım diyebileceğiniz bir oyun asla değil hele ki bir de solo oynuyorsanız... Ama bırakılamayacak birşey değil günde 5 6 saat bu oyuna verecek vaktiniz olmadığında mecburen bırakıyorsunuz.
Yazın 12 saat çalıştığım dönem bile oynuyordum.

Spora başla böylece her gün dışarı çıkacaksın daha az oynamak zorunda kalıyorsun hem yeni çevre edinirsin.

Futbola gidiyorum hocam, uğraştığım şeylerde var fakat yine de bırakılmıyor, sigaradan, alkolden, uyuşturucudan beter bir şey bu illet.

Hocam sildim kaç kere, hatta hesaptan bile kaldırdım, sonra gidip tekrar satın aldım. Bırakılacak bir şey değil. Okuldan geliyorum oynuyorum, yazın işten geliyorum oynuyorum.

Yazın 12 saat çalıştığım dönem bile oynuyordum.

Futbola gidiyorum hocam, uğraştığım şeylerde var fakat yine de bırakılmıyor, sigaradan, alkolden, uyuşturucudan beter bir şey bu illet.

Sana bir öneride bulunayım mı? Her yolu deneyipde bırakamadıysan PC'yi sat ofis laptopu al PC Rust açmayınca belki bırakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı