Rust connection attemp failed sorunu

Tumerefe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Ben, Rust adlı oyunu satın aldım fakat oyuna giriş yaptıktan sonra, harita yüklenirken ''Connect attemp failed'' hatasını alıyorum. IP ile giriş yapmama rağmen halen aynı hatayı veriyor. Oyunu en son sürümünde oynuyorum. Yardım edebilir misiniz ?

Steam Library'den Rust'a sağ tıklayın, Properties'i seçin. Türkçe Steam kullanıyorsanız, Özellikler şeklinde olacak. Sonra Betas'ı seçin. Bir liste butonu çıkacak. O butondaki listeden en alta gelip Kapat'ı seçin. Steam'den Rust'ı başlatın. Oyunun güncellenmeye ve oynamaya hazır olacak. Genelde çalışan bir çözümdür.

Steam Library'den Rust'a sağ tıklayın, Properties'i seçin. Türkçe Steam kullanıyorsanız, Özellikler şeklinde olacak. Sonra Betas'ı seçin. Bir liste butonu çıkacak. O butondaki listeden en alta gelip Kapat'ı seçin. Steam'den Rust'ı başlatın. Oyunun güncellenmeye ve oynamaya hazır olacak. Genelde çalışan bir çözümdür.
Teşekkür ederim, en yakın zamanda deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı