CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 7 Kasım 2021 #1 Rust'da GPU kullanımım bir anda fırlayıp bir anda düşüyor ve drop yiyorum. Video kaydı var ama nasıl atacağımı bilmiyorum. RX570 8 GB Pulse. Ryzen 3 3100. 8 GB RAM 3000MHz.
Rust'da GPU kullanımım bir anda fırlayıp bir anda düşüyor ve drop yiyorum. Video kaydı var ama nasıl atacağımı bilmiyorum. RX570 8 GB Pulse. Ryzen 3 3100. 8 GB RAM 3000MHz.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.463 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #2 İşlemci ve RAM yetersiz. Artı 0 Eksi
KS KS CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 7 Kasım 2021 #3 goktug.59 dedi: İşlemci ve RAM yetersiz. Genişletmek için tıkla... RAM'in yetersiz olduğunu biliyorum ekleme yapacağım fakat birkaç ay önce böyle bir sorunla karşılaşmıyordum gayet oynatıyordu. Artı 0 Eksi
goktug.59 dedi: İşlemci ve RAM yetersiz. Genişletmek için tıkla... RAM'in yetersiz olduğunu biliyorum ekleme yapacağım fakat birkaç ay önce böyle bir sorunla karşılaşmıyordum gayet oynatıyordu.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #4 Her ay güncelleme alan oyunda geçen ay aldığın performansın bir önemi yok. Artı 0 Eksi
KS KS CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 7 Kasım 2021 #5 FalconPolat dedi: Her ay güncelleme alan oyunda geçen ay aldığın performansın bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Her ay güncelleme alan oyunda geçen ay aldığın performansın bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... GPU kullanımı %90 %99'lardan %5'lere düşüp geri çıkıyor sorunum bu güncelleme ile mi alakalı diyorsunuz? Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Her ay güncelleme alan oyunda geçen ay aldığın performansın bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Her ay güncelleme alan oyunda geçen ay aldığın performansın bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... GPU kullanımı %90 %99'lardan %5'lere düşüp geri çıkıyor sorunum bu güncelleme ile mi alakalı diyorsunuz?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #6 Oyuna her ay yeni içerik geliyor bunlar yük bindiriyordur. Kalabalık server de isen bu PC'de iyi bir performans bekleme zaten. Artı 0 Eksi
Oyuna her ay yeni içerik geliyor bunlar yük bindiriyordur. Kalabalık server de isen bu PC'de iyi bir performans bekleme zaten.
KS KS CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 7 Kasım 2021 #7 FalconPolat dedi: Oyuna her ay yeni içerik geliyor bunlar yük bindiriyordur. Kalabalık server de isen bu PC'de iyi bir performans bekleme zaten. Genişletmek için tıkla... İyi bir performans bekliyorum gibi bir şey demedim dediğim sadece GPU kullanımın %99'lardan anlık %5 %7'lere düşmesi normal bir durum mudur? Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Oyuna her ay yeni içerik geliyor bunlar yük bindiriyordur. Kalabalık server de isen bu PC'de iyi bir performans bekleme zaten. Genişletmek için tıkla... İyi bir performans bekliyorum gibi bir şey demedim dediğim sadece GPU kullanımın %99'lardan anlık %5 %7'lere düşmesi normal bir durum mudur?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #8 8 GB RAM ile normal. 16 bile zar zor yetiyor. Artı 0 Eksi
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #9 Sadece Rust oyununda mı oluyor? GPU frekans ve sıcaklıkları ne alemde ve ayrıca son nVdia sürücüsünü kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Sadece Rust oyununda mı oluyor? GPU frekans ve sıcaklıkları ne alemde ve ayrıca son nVdia sürücüsünü kurdunuz mu?
KS KS CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 7 Kasım 2021 #10 KRALCAN dedi: Sadece Rust oyununda mı oluyor? GPU frekans ve sıcaklıkları ne alemde ve ayrıca son NVIDIA sürücüsünü kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Rust'da oluyor GPU 55 derece arasında normalde başka oyunlarda 70i görüyorum. Kullandığım ekran kartı AMD driverlar kurulu. Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Sadece Rust oyununda mı oluyor? GPU frekans ve sıcaklıkları ne alemde ve ayrıca son NVIDIA sürücüsünü kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Rust'da oluyor GPU 55 derece arasında normalde başka oyunlarda 70i görüyorum. Kullandığım ekran kartı AMD driverlar kurulu.