Rust düşük GPU kullanıyor

CarryChucky

Kilopat
Rust'da GPU kullanımım bir anda fırlayıp bir anda düşüyor ve drop yiyorum. Video kaydı var ama nasıl atacağımı bilmiyorum.
RX570 8 GB Pulse.
Ryzen 3 3100.
8 GB RAM 3000MHz.

Evet sadece Rust'da oluyor GPU 55 derece arasında normalde başka oyunlarda 70i görüyorum.
Kullandığım ekran kartı AMD driverlar kurulu.
Pardon pardon başka konuya da bakıyordum karıştı frekanslar. :) Arkadaşlar güncelleme kaynaklı demiş gerçi son Update sonrası bende de FPS sorunları olmaya başladı RTX 2060 kullanmama rağmen.

Pardon pardon başka konuya da bakıyordum karıştı frekanslar. :) arkadaşlar güncelleme kaynaklı demiş gerçi son Update sonrası bende de FPS sorunları olmaya başladı RTX 2060 kullanmama rağmen.

Yukarıdaki arkadaşda inatla performans deyip duruyor sorun performans değil ekran kartının kullanım yüzdesinin anlık sıfırlanması ama anlatamıyorum.

Yukarıdaki arkadaşda inatla performans deyip duruyor sorun performans değil ekran kartının kullanım yüzdesinin anlık sıfırlanması ama anlatamıyorum.
Sorunun sadece Rust oyununda olması ve son güncellemeden sonra olması %95 oyun yani güncelleme kaynaklı bana göre kaldı ki FPS sorunları benim sistemimde de baş gösteriyor şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı