ram kullanımı %80 ekran kartı kullanımı %90 ssdden yana da bir sıkıntı göstermiyor pc ısı 75 derece üstü oluyor rust oynarken.Belirli bir süreden sonra oluyorsa belki ısıdandır, hele de sıcak bir yerdeyseniz daha kötü. Rust ne kadar gerektirir bilmiyorum ama ekran kartı belleği yetmiyor olabilir. Afterburnerla test yapıp atarsanız daha rahat anlaşılır. Ayrıca ssd kötüyse o da sorun çıkarabilir.
İşlemci yetersiz kalıyor olabilir mi acaba?ram kullanımı %80 ekran kartı kullanımı %90 ssdden yana da bir sıkıntı göstermiyor pc ısı 75 derece üstü oluyor rust oynarken.
Yine de ekran kartına yetersiz kalıyor olabilir.Oyunun önerdiği işlemciden daha üst bir işlemcim var.
Yine de ekran kartına yetersiz kalıyor olabilir.
İşlemci ve ekran kartım birbirini destekliyor darboğaz olayı olmuyor ve sadece rustta sıkıntı çıkarıyor. Isı minimum 75 derece, max da 82 83 derece civarlarında diye tahmin ediyorum fazla olabilir mi.Yine de ekran kartına yetersiz kalıyor olabilir.
Isı minimum Rust'ta 75 Max 85'dir diye düşünüyorum fazla mıdır?
İşlemci ve ekran kartım birbirini destekliyor darboğaz olayı olmuyor ve sadece Rust'ta sıkıntı çıkarıyor. Isı minimum 75 derece, Max da 82 83 derece civarlarında diye tahmin ediyorum fazla olabilir mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.