Rust hakkındaki tavsiyeleriniz

Bugün saçlarım beyazlayana kadar oynayacağımı düşündüğüm için Rust'u satın alacağım orjinal fiyatına.
Yeni başlayan birilerine, neler önerirsiniz?
Bu oyunda öğreneceğim şey galiba şunlar olacak.
''Kahpelik, ihanet etmek, ihanete uğramak, geceni gündüzüne katmak vs.''
Bu arada solo oynamak çok mu zor?
Hangi sunucularda oynamak daha avantajlı?
GeForce Now üzerinden oynayacağım.

Bugün saçlarım beyazlayana kadar oynayacağımı düşündüğüm için Rust'u satın alacağım orijinal fiyatına.
"Kahpelik, ihanet etmek, ihanete uğramak, geceni gündüzüne katmak vs."

Temiz ama item düşürebileceğin (ismini hatırlamıyorum liman olsun büyük yapılar market falan) yerlere yakın ol akşam olmadan 1000-1500 arası ağaç bayağı bir taş kas (ağaçta "X" taştada patıltıya vurarak hızlı kırarsın) bir iki de hayvan bulup kesersen yararına olur akşama doğru minik bir ev yap malzemeleri bitirmeden. Hayvan kesince cıkan eşyalardan kendine giyecek yap ve düşük kaliteli yakıt yap büyük fırına geçersin yatacak falan ayarla duvarlarını taş yap (evi büyük yapma malzeme yetmez kasılınca yeni ev yaparsın) küçük bir silah ya da yay yap (yay öneririm silaha mermi yetiştirmek başlangıçta zor olabiliyor)

Aklıma bu kadarı geldi ilk günü en verimli buna yakın geçirirsin arkadaşın varsa iş dağılımı yap umarım işine yarar iyi oyunlar :)

Bugün saçlarım beyazlayana kadar oynayacağımı düşündüğüm için Rust'u satın alacağım orijinal fiyatına.
"Kahpelik, ihanet etmek, ihanete uğramak, geceni gündüzüne katmak vs."

Ark Mobile öğrendim dediklerinizi.

Solo oynamak ilerleyen zamanlarda çok zor olmaya başlar. Çünkü Online RAID'lerde 1vs5 bazen 10'lar yapmak zorunda kalacaksın. Bu da oyunu silme ve 10 dakikada soğuma sebeplerindendir. Ama arkadaşlarınla oynarsan (tavsiyem min. 3 kişidir) gerçekten aylarca başından kalkamayacağın bir oyun. Arkadaşımla 4 yıl önce aldığımda abartısız 2 ay boyunca günde 16 saat falan oynuyorduk.

İlk başta kalabalık servere girmeni önermem. Oyuna alışır öyle girersin. Tek oynamak kalabalık server için zor olacaktır. Bilen bir kişi ile oynarsan oyuna daha çabuk ısınırsın. Evleri sağlam yapmayı öğrenmen lazım yoksa oyuna girdiğinde tüm emeğin yok olmuş olur. Serverin ne zaman açıldığına dikkat et. Yeni açılan servere girmeni öneririm yoksa diğerleri sana silah sıkarken bir şey yapamaz ve pes edersin.

Güncelleme:
İlk 2 saat: Oyun zevkli gidiyor çabucak öğreneceğim sanırım.
Biraz daha sonra: Kaynak bulamamaya başladım.
Daha sonra: Adamlar kafama keleşle sıkıyor ben daha ok yay yapamadım.
-Server değiştirdim ve TR serverine geçtim.
Şu anki halim: Ne yapacağımı bilmiyorum etrafta taş ve odun kasıp duruyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı