Rust haksız yere ban atıldı

berkaykral

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 21 Temmuz tarihinde Rust oyunudan yasaklandım neden yasaklandığımı bilmiyorum hile VS. kullanmadım. Yasaklanmanın yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum yanlışlıkla ban yediysem en fazla ne kadar sürer?

Ticket atıp neden banlandığını öğrenmekle başla bence. Hangi sebeple banlandığını bilmeden açılır mı açılmaz mı, açılırsa ne zaman açılır bir şey söylenmez.

Ticket atıp neden banlandığını öğrenmekle başla bence. Hangi sebeple banlandığını bilmeden açılır mı açılmaz mı, açılırsa ne zaman açılır bir şey söylenmez.

Bazen ticket açınca söylemiyorlar tek Rust için geçerli degil her oyunda.

Tüm Rust serverlerden mi yedin yoksa 1 tanesi mi?
tüm serverlerden

arkadaşlar en son steam giriş geçmişime baktığımda 20 temmuzda almanya hessen den giriş olduğunu gördüm bu normalmidir yoksa bir terslik mi ve ayrıca steam guard gelmedi bana o tarihte

ARKADAŞLAR YENİ KANITLAR BULDUM HESABIMIN HACKLENİP BAN YEMEDİĞİME DAİR ŞU ŞEKİLDE HESABIM EĞER HACKLENDİYSE 20 TEMMUZDA HACKLENMİŞ OLMASI LAZIM AMA BEN BATTLEMETRİCS SİTESİNDE SON GİRDİĞİM SUNUCULARA BAKTIM VE EN SON OYUNA GİRDİĞİM TARİH 17 TEMMUZ BU AŞAĞDAKİ FOTOĞRAFTA BUNU GÖREBİLİRSİNİZ VE BEN BU TARİHLERDE KESİNLİKLE HİLE KULLANMADIM VE TOXİCLİK YAPMADIM

Arkadaşlar merhaba. 21 Temmuz tarihinde Rust oyunudan yasaklandım neden yasaklandığımı bilmiyorum hile VS. kullanmadım. Yasaklanmanın yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum yanlışlıkla ban yediysem en fazla ne kadar sürer?
ARKADAŞLAR BUGÜN ÖĞRENDİMKİ BU YEDİĞİM BAN GAME DEVELOPER BANMIŞ VE OYUN YAPIMCISIYLA KONUŞMAM GEREKİYOMUŞ AMA BUNU NASIL YAPICAĞIMI BİLMİYORUM

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.08.14 - 13.09.18.01.png
    Desktop Screenshot 2024.08.14 - 13.09.18.01.png
    693,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı