A ardztrk234 Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #1 RAM Gskill ripjaws 3200 mhz 2x16 32gb ram Ekran kartı Rtx 3060ti Anakart Asus prime 660m İşlemci 13400f Her gün en az 2-3 kere yasiyorum bu sorunu ve cok fazla loot kaybediyorum. Hiçbir seyde sıkıntı olmamssina ragmen hata vermeden oyun direk kapaniyor.
Her gün en az 2-3 kere yasiyorum bu sorunu ve cok fazla loot kaybediyorum. Hiçbir seyde sıkıntı olmamssina ragmen hata vermeden oyun direk kapaniyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.321 Makaleler 9 Çözümler 165 Yer Ankara🥀 22 Mart 2024 #2 ardztrk234 dedi: Her gün en az 2-3 kere yasiyorum bu sorunu ve cok fazla loot kaybediyorum. Hiçbir seyde sıkıntı olmamassina ragmen hata vermeden oyun direk kapaniyor. Genişletmek için tıkla... Oyun nereden? Ek mod kurulu mu? Dosya doğruladın mı? Artı 0 Eksi
ardztrk234 dedi: Her gün en az 2-3 kere yasiyorum bu sorunu ve cok fazla loot kaybediyorum. Hiçbir seyde sıkıntı olmamassina ragmen hata vermeden oyun direk kapaniyor. Genişletmek için tıkla... Oyun nereden? Ek mod kurulu mu? Dosya doğruladın mı?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.391 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 22 Mart 2024 #3 Şebnem Ferah dedi: Oyun nereden? Ek mod kurulu mu? Dosya doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Ek mod kurulu olamaz online oyun. Oyun sadece Steam'de satılıyor zaten. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Oyun nereden? Ek mod kurulu mu? Dosya doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Ek mod kurulu olamaz online oyun. Oyun sadece Steam'de satılıyor zaten.
Berkay Özdenoğlu Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #4 ardztrk234 dedi: Her gün en az 2-3 kere yasiyorum bu sorunu ve cok fazla loot kaybediyorum. Hiçbir seyde sıkıntı olmamssina ragmen hata vermeden oyun direk kapaniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den Rust'a tıkla ayarlardan dosya bütünlügünü doğrula var tıklayıp doğrula. Artı 0 Eksi
ardztrk234 dedi: Her gün en az 2-3 kere yasiyorum bu sorunu ve cok fazla loot kaybediyorum. Hiçbir seyde sıkıntı olmamssina ragmen hata vermeden oyun direk kapaniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den Rust'a tıkla ayarlardan dosya bütünlügünü doğrula var tıklayıp doğrula.