Rust İçin 8 GB RAM Yetersiz mi?

• Konuyu başlatan 192809
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 4.271
Şurda gelip 8 GB RAM yetiyor diye yazmayın adam aldığında iade edecek. 8 GB RAM ile oynarsın diyen kişilerden tavsiye alıp almıştım 8 GB RAM Low'da bile oynatmıyor YouTube'a girip testlere bakarsanız 11,12 GB RAM yiyor.
Screenshot_2.png

12 GB RAM öylesine tüketiyor zaten.

4 GB RAM ile en düşükte Small 120 kişilik Server'da dropsuz oynuyorum. Medium Server'lara kadar çıkabilirsiniz diye düşünüyorum 8 GB RAM ile. Large zorlarsanız oynayamazsınız.

Son düzenleme:
Sunucudan sunucuya değişir, her sunucudaki yapı sayısı farklı, sunucunun kuruluş zamanına da bağlı, eğer uzun zamandır sıfırlanmamışsa etrafta çok fazla yapı olacağı için RAM ihtiyacı da daha fazla olur mantıken, o durumlarda da 8GB RAM kurtarmaz, kişi sayısı az olan bir sunucuda oynaman gerekir ki öyle de zevk alır mısın bilmem. Rahat oynamak için en azından 12GB RAM gerekiyor bence.

Sunucudan sunucuya değişir, her sunucudaki yapı sayısı farklı, sunucunun kuruluş zamanına da bağlı, eğer uzun zamandır sıfırlanmamışsa etrafta çok fazla yapı olacağı için RAM ihtiyacı da daha fazla olur mantıken, o durumlarda da 8 GB RAM kurtarmaz, kişi sayısı az olan bir sunucuda oynaman gerekir ki öyle de zevk alır mısın bilmem.

Sıkıntı orada zaten 8 GB RAM ve altına sürekli drop giriyor zaten YouTube üzerinde testler mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı