Rust itemlerini Nakite çevirmek

Worldax

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2017
Mesajlar
279
Yer
Gebze, Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam! Steam'de 20.000₺ ye yakın bir Rust envanterim var, bunu paraya çevirmek istiyorum, eskiden bazı CS:GO kasa açma siteleri vardı yatırdığın parayı BTC olarak vs. çekebiliyordun öyle siteler hala var mı?
Bir de nasıl en az kesinti şeklinde satabilirim? ByNoGame sitesi hızlı sat için Tempered MP5 ve Stainless Facemask a 2950₺ teklif etti, biraz ölücü gibi. Tüm itemlerim satılıktır bu arada.

WhatsApp Image 2021-11-14 at 02.30.36.jpeg


WhatsApp Image 2021-11-14 at 02.30.30.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
%18'ine çöküyor yanlış hatırlamıyorsam. 20000 TL'de 4000 TL civarı :/
GameSatış var ama bu tür ürünler satıyorlar mı bilmiyorum bir bak istersen.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Detaylı anlatır mısınız acaba? Nasıl gerçekleşiyor tam olarak işlem?
Hocam siteye steam hesabınızla ya da normal bir üyelik oluşturarak giriş yapabilirsiniz. Gerekirse destek ekibi var orayada yazıp % kaç kesinti yaptığınıda öğrenebilirsiniz.
O site Scam diye biliyorum
Kimden ne duyduysan yanlış duymuşsun, ben 5 yıldır o sitedeyim ve şimdiye kadar birini dolandırdığınıda duymadım şahit de olmadım. Bizim klasik Türk milleti kaybedince çamur atmaya bayılıyor.
 
Arkadaşın dediği gibi bu itemler oyundan düşebiliyor mu?
CS:GO, Team Fortress 2, Rust vb. bir çok oyunda eşya düşürme sistemi mevcut. Ancak bu eşyalardan çok fazla beklentiniz olmasın. Yüksek değerli eşya düşürmek de mümkün ancak bu şans oldukça düşük, örneğin %0.005 gibi bir şans düşünün.

Yüksek değere sahip eşyaları nereden temin edebilirsiniz; Valve oyunları için oyuniçi kasa açabilirsiniz. Burada bulunan çok yüksek değere sahip eşyaları düşürme şansınız da çok düşük. Rust için de her hafta yenilenen bir eşya mağazası var, burada satın alınan eşyaların bazılarının piyasası çok hızlı bir şekilde yükseliyor, bu biraz takip gerektiren bir iş. Save 33% on Rust on Steam - Örneğin; bu hafta Rust mağazasındaki öğeler bir çoğu envanterinize bağlı eşya yani çöp.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı