Rust Mı H1Z1 Mi?

Ahmet Gök

Hectopat
Daha fazla  
Beyler malumunuz yaz indirimleri geldi. Bende de çok para yok. Sizce H1Z1 mı alınır yoksa Rust mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside güzel ama bana göre Rust bir adım önde. Sebebi FPS tarzı. Kısıtlı indirim zamanı ve para biriktirmen bayram dolayısıyla zorsa; bazı dedeler öpersin vermez. :D
Benim yaptığım teknikten bahsedeyim LOL' de şampiyon alırken işime çok yaradı. Okulu asarkende çok yapmışlığım vardır. :D (Siz yapmayın! :))
Yöntem şu eline bozuk para alıp yazı tura at. Yazı Rust olsun, tura H1Z1.
  1. Ana kural şu: kendine söz ver. Ne çıkarsa razı geleceksin. Tek atış ve çıkan sonuca razı olacaksın. (Abartırsan atış sayısını bunalırsın :))
  2. Başka atış yok.
  3. Bulabildiğin yüksek yerden at. Olmuyorsa en yükseğe at.
  4. Paranın herhangi yüzüyle değil dik at. Mümkün olduğunca Dış etkenleri azaltman gerek.
Umarım işine yarar. :)

İkiside güzel ama bana göre Rust bir adım önde. Sebebi FPS tarzı. Kısıtlı indirim zamanı ve para biriktirmen bayram dolayısıyla zorsa; bazı dedeler öpersin vermez. :D
Benim yaptığım teknikten bahsedeyim LOL' de şampiyon alırken işime çok yaradı. Okulu asarkende çok yapmışlığım vardır. :D (Siz yapmayın! :))
Yöntem şu eline bozuk para alıp yazı tura at. Yazı Rust olsun, tura H1Z1.
  1. Ana kural şu: kendine söz ver. Ne çıkarsa razı geleceksin. Tek atış ve çıkan sonuca razı olacaksın. (Abartırsan atış sayısını bunalırsın :))
  2. Başka atış yok.
  3. Bulabildiğin yüksek yerden at. Olmuyorsa en yükseğe at.
  4. Paranın herhangi yüzüyle değil dik at. Mümkün olduğunca Dış etkenleri azaltman gerek.
Umarım işine yarar. :)
benim gta 5 im varda pubgyla takas yapabileceğim bir yer var mı

benim gta 5 im varda pubgyla takas yapabileceğim bir yer var mı
taktikde güzelmiş :):)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı