Skyrim alınmalı mı?

SE almıştım, 50 dakika oynadıktan sonra iade ettim. Fazlasıyla hantal bir oyun, zevkime uygun gelmedi. Şahsi önerim malum yoldan oyunu denemeniz olacaktır, bu sayede ikilemde kalmazsınız.

SE almıştım, 50 dakika oynadıktan sonra iade ettim. Fazlasıyla hantal bir oyun, zevkime uygun gelmedi. Şahsi önerim malum yoldan oyunu denemeniz olacaktır, bu sayede ikilemde kalmazsınız.

YouTube'den oynanışını izliyorum Dragon age Origins oynamış ve oynanışını sevmemiştim dediğiniz gibi hantal bir yapısı vardı. Witcher 1'de hantal bir yapıda ama o kadar değil bana göre.

Oynanış olarak Dragon Age'e benziyor mu?

Dragon Age'e pek benzemez. Saf bir RYO diyebiliriz. Oyunda karakter geliştirme evresi çok detaylıdır. Aynı detaylandırma modlama konusunda da geçerli. Nexus üzerinden uçsuz bucaksız bir mod denizine erişebilirsiniz. SE'la birlikte de oyuna dahil mod desteği geldi, yine aktif olanlardan kurulabilir tabi ki. Kombat konusunda biraz hantal. Yılına ve oyun motoruna göre çok bir şey diyemiyorum ama oyunun atmosferi öyle güzel ki bu alışmamak imkansız. Zaten bu oyun sağladığı çeşitlilikten dolayı oynanmalıdır. Defalarca da oynanabilecek bir yapısı var.

Şunu da eklemem gerek. Başlamadan önce; seriye ait önceki oyunları oynama şansınız yoksa en azından buraya gelene kadar olan olayları mutlaka okuyun. Türkçe forumlarda da geniş oranda içerik bulunuyor.

Skyrim'e hantal diyeni de ilk kez görüyorum.

Witcher oynamış ve beğenmişseniz veya hantal bulduysanız Skyrim yağ gibi akacaktır. Gerek oynanış özgürlüğü gerek karakter gelişim ve RP özgürlüğüyle.

Kime göre neye göre hantal değil? O vuruş hissi hiç tok değil, ayrıca savaş hissiyatı 0 gibi. Ben kendi düşünce özgürlüğümü belirttim ve herkese göre farklı olduğu aşikar. Skyrim'e odaklandım ancak tatmin etmedi, söylenilenleri veremediği aşikar. Sevmediysem sevmem, siz Witcher'a laf atarken bir şey demiyorsam sizde bana diyemezsiniz. Konu sahibine dediğim gibi, kişisel olarak farklılık var malum yoldan dene eğer sarar ise SE alırsın. Ancak büyük bi' beklenti ile oynama, grafiklerine pek takılmamıştım ancak her konuda üzdü. Türkçe yama kur bu arada, oyunda fazla diyalog var yetişemiyorsun.

Skyrim'de geçirdiğiniz 50 saatin sonunda karakterinizin gelişimi çok rahat hissediliyor. Bence aşağıdaki Bundle pişman etmez, şu sıralar Oblivion'a tekrar başladım. (ilk defa Türkçe mod ile oynuyorum) Maceradan maceraya sürükleniyorum. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı