Rust mu daha ağır bir oyun yoksa Rainbow Six: Siege mi?

İşletim sistemi
Windows 7

abadestliveled

Hectopat
Bilgisayarımda Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu iyi bir FPS ile oynayabiliyorum ancak Rust oyununu kaldırabilir mi bilmiyorum. Ancak Rust benim severek izlediğim bir oyun. Sizce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in sistem gereksinimleri mi fazla yoksa Rust'ın mu sistem gereksinimi daha fazla, bana fikrinizi belirtebilir misiniz? Ben baktım ama pek anlayamadım yani Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'nin sistem gereksinimi daha fazla ama Rust'ın grafikleri daha iyi yani sizce bir problem olur mu?

Bilgisayarımda Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu iyi bir FPS ile oynayabiliyorum ancak Rust oyununu kaldırabilir mi bilmiyorum. Ancak Rust benim severek izlediğim bir oyun. Sizce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in sistem gereksinimleri mi fazla yoksa Rust'ın mu sistem gereksinimi daha fazla, bana fikrinizi belirtebilir misiniz? Ben baktım ama pek anlayamadım yani Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'nin sistem gereksinimi daha fazla ama Rust'ın grafikleri daha iyi yani sizce bir problem olur mu?

Rust.

Sistemim 8 GB RAM ve 4 GB ekran kartı, ve işlemcim 2.4 GHz. SSD yok. Peki Rust gibi bir oyun varmıdır?
SSD olmadan o oyuna girmeni tavsiye etmem 😁.Bende biraz eski bir bilgisayar var eskiden neredeyse 40 dakikada giriyordum şimdi format attım 10 dakikada zor giriyor.Rust`a benzeyen Conan Exiles,Ark Survival Evolved,Valheim gibi oyunlar var.
7.2 GB RAM ile Rust'ta Ultra ayarlarda 70 80 FPS alıyorum drop yok.
Rust çok ağır bir oyun değil aslında o sistemle o FPS değerlerini almanız normal ancak şu yukarıda 1660 Super ile ultra ayarlarda 35-40 FPS alan arkadaş nasıl o kadar düşük FPS alıyor anlamadım.Evet optimizasyonu birazcık kötü eskiden çok daha kötüydü ama şimdi düzelttiler ve çok daha iyi bir optimizasyonu var şuan da oyunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı