Rust optimizasyon çok kötü

İşletim sistemi
Windows 10

Spray53

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX3050 8GB
İşlemci
İ3 9100F
Merhaba öncelikle, elimde içinde;
RTX 3050.
i3 9100F.
16 GB RAM.
Bulunan bir bilgisayar var ve Rust'ta garip bir şekilde takılıyor ve kasıyor. Bunun için bana önerebileceğiniz optimizasyon ayarı ve oyun ayarı var mı? Rica ediyorum, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazı sunucularda aşırı sayıda oyuncu olduğunda dolayısıyla bazı yerlerde adamlar kale gibi base inşa ediyor ve o base'in yakınları renderlanmaya başlayınca pc kasmaya başlıyor. Durumunuz genel olarak mı böyle yoksa anlattığım gibi mi ?

Oyun SSD'ye kurulu değilse kesinlikle SSD'ye kur yoksa sistemde 4090 ve 7800x3d olsa bile ateş ederken falan takılmalar yaşarsın. Ram çift kanal değilse 2. bir ram alıp Rami çift kanal yapabilirsin.

Elinizdeki sistem normalde oyunu oynamak için yeterli ancak dediğim gibi özellikle oyunun SSD'ye kurulu olması aşırı fark yaratıyor.

Sadece SSD kullanıyorum, iki slotlu ram kullanıyorum ama nedense hala kasma ve ara ara nadiren takılma mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…