K kerem004 Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Rust oynarken bir anda oyun kapandı ve Easy Anti-Cheat hatası verdi. 2 gündür bu hatayı alıyorum. Genellikle oyuna girdikten 30 dakika içinde gerçekleşiyor ve gün boyu hiç olmuyor. Sebebini bilen varsa yardım edebilir mi?
Rust oynarken bir anda oyun kapandı ve Easy Anti-Cheat hatası verdi. 2 gündür bu hatayı alıyorum. Genellikle oyuna girdikten 30 dakika içinde gerçekleşiyor ve gün boyu hiç olmuyor. Sebebini bilen varsa yardım edebilir mi?
E Eggdrop Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Steam'den dosya doğrulaması yapın düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS K kerem004 Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Eggdrop dedi: Steam'den dosya doğrulaması yapın düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Eggdrop dedi: Steam'den dosya doğrulaması yapın düzelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.