linoxy Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Rust veya BattleBit oynamak istiyorum yeni yükledim ama sürekli bu hatayı alıyorum çözümünü de bulamadım yardımcı olur musunuz? Çözdüm arkadaşlar teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Arkadaşlar Rust veya BattleBit oynamak istiyorum yeni yükledim ama sürekli bu hatayı alıyorum çözümünü de bulamadım yardımcı olur musunuz? Çözdüm arkadaşlar teşekkürler.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 18 Kasım 2023 #2 Sorunu nasıl çözdüğünüzü de belirtin lütfen. Aynı sorunu yaşayan olursa açtığınız konudan faydalanabilir. Artı 0 Eksi
Sorunu nasıl çözdüğünüzü de belirtin lütfen. Aynı sorunu yaşayan olursa açtığınız konudan faydalanabilir.
KS KS linoxy Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Sorun şu ki, kendi bilgisayarımda başka oyunun hilesinin bir koruması gibi bir şey ile çakışıyormuş. Bilgisayarı fişten falan çekip tekrar açtım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Sorun şu ki, kendi bilgisayarımda başka oyunun hilesinin bir koruması gibi bir şey ile çakışıyormuş. Bilgisayarı fişten falan çekip tekrar açtım düzeldi.