SSD'ye kurmazsanız o oyun çok bekletir hocam. HDD'de 1 saatte girince sunucuya SSD'ye çektim 5 10 dakikaya düştü.RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD
16 GB RAM var
SSDye kurmadım.
Birde eğer yüklersem kaç dakika tasarruf ederim?
Pratical diye bir ayar var onu da açtım ve 5 dakika daha azaldı ama 15 dakika bekliyorum oyuna girmesi için ve bilgisayarımın içinde SSD olmasına rağmen bu kadar bekletiyor.
Pratical diye bir ayar var onu da açtım ve 5 dakika daha azaldı ama 15 dakika bekliyorum oyuna girmesi için ve bilgisayarımın içinde SSD olmasına rağmen bu kadar bekletiyor.
RX 6600Sistem özellikleriniz nedir?
RX 6600Sistem özellikleriniz nedir?
RX 6600Oyun ağır bir oyun sistemin özellikleri düşükse geç açılması normaldir ama 15dk uzun süre Hangi SSD kullanıyorsun ve sistem özellikleri ne?
16 GB RAM varBenim de SSD de kurulu olmasına ragmen bıraz gec acılıyor ama ramımın yetersız olduğundan kaynaklandıgını dusunuyorum.
SSDye kurmadım.SSD'ye kurduğunuza emın mısınız?
Birde eğer yüklersem kaç dakika tasarruf ederim?SSD'ye kurduğunuza emın mısınız?
SSD'ye kurmazsanız o oyun çok bekletir hocam. HDD'de 1 saatte girince sunucuya SSD'ye çektim 5 10 dakikaya düştü.RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD
16 GB RAM var
SSDye kurmadım.
Birde eğer yüklersem kaç dakika tasarruf ederim?
deniyeyimSSD'ye kurmazsanız o oyun çok bekletir hocam. HDD'de 1 saatte girince sunucuya SSD'ye çektim 5 10 dakikaya düştü.
Oyunun acılmasını 10-15 dakika bekliyorken şimdi 2 dakika bekledim teşekkürler.SSD'ye kurmazsanız o oyun çok bekletir hocam. HDD'de 1 saatte girince sunucuya SSD'ye çektim 5 10 dakikaya düştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.