Çözüldü Rust oyuna geç giriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lithel

Decapat
Daha fazla  
Pratical diye bir ayar var onu da açtım ve 5 dakika daha azaldı ama 15 dakika bekliyorum oyuna girmesi için ve bilgisayarımın içinde SSD olmasına rağmen bu kadar bekletiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

16 GB RAM var

SSDye kurmadım.

Birde eğer yüklersem kaç dakika tasarruf ederim?
SSD'ye kurmazsanız o oyun çok bekletir hocam. HDD'de 1 saatte girince sunucuya SSD'ye çektim 5 10 dakikaya düştü.
Pratical diye bir ayar var onu da açtım ve 5 dakika daha azaldı ama 15 dakika bekliyorum oyuna girmesi için ve bilgisayarımın içinde SSD olmasına rağmen bu kadar bekletiyor.

Oyun ağır bir oyun sistemin özellikleri düşükse geç açılması normaldir ama 15dk uzun süre Hangi SSD kullanıyorsun ve sistem özellikleri ne?

Benim de SSD de kurulu olmasına ragmen bıraz gec acılıyor ama ramımın yetersız olduğundan kaynaklandıgını dusunuyorum.

Sistem özellikleriniz nedir?
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

Sistem özellikleriniz nedir?
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

Oyun ağır bir oyun sistemin özellikleri düşükse geç açılması normaldir ama 15dk uzun süre Hangi SSD kullanıyorsun ve sistem özellikleri ne?
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

Benim de SSD de kurulu olmasına ragmen bıraz gec acılıyor ama ramımın yetersız olduğundan kaynaklandıgını dusunuyorum.
16 GB RAM var

SSD'ye kurduğunuza emın mısınız?
SSDye kurmadım.

SSD'ye kurduğunuza emın mısınız?

Son düzenleme:
RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

RX 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 Fury beast ram
Nvm SSD

16 GB RAM var

SSDye kurmadım.

SSD'ye kurmazsanız o oyun çok bekletir hocam. HDD'de 1 saatte girince sunucuya SSD'ye çektim 5 10 dakikaya düştü.

Çözüm
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı