Rust VAC ban

Ali Temur

Femtopat
Arkadaşlar merhaba 1.5 ay önce hesabım çalındı ve hacker tarafından hile açılıp VAC ban yedi. Daha sonra buraya da yazdım araştırmalarım ve edindiğim bilgiler sonucu 2. hesaptan alırsam VAC yemeyeceğimi öğrendim ama bir sunucuya girdim 15 saniye geçmeden sunucudan yasaklandım galiba otomatikman bir şekilde bilgisayarın VAC banı olduğunu anladı ve beni sunucudan banladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim (PC reset, modem reset vb) ya da hangi serverlar VAC olduğum için ban atmaz.

Dosya Ekleri

• IMG-20200507-WA0005.jpg
    IMG-20200507-WA0005.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 600
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce konu açan siz miydiniz hatırlamıyorum ama sanırım şey yazmıştınız. "Moderatör önermem dedi banlanırmışım." gibi bir şey. Moderatör hepimizden iyi bilir oyunun sistemini yani onun dediğini yapmanız daha iyi olurdu.

Dostum artık HWID ban atıyorlar ( bilgisayarındaki bileşenlerin seri numaralarına ) yani hesap bir başkasının bilgisayarındayken açıkken ban yememiş senin bilgisayarında açıkken ban yemiş bu yüzden bileşenlerinizin bilgileri sisteme düşmüş olmalı. Siz hesap açıp Rust aldıkça sistem banlayacaktır boşa uğraşmayın. Format atmanız, modem resetlemeniz gibi şeylerle ban yemenizi engelleyemezsiniz.

Ek olarak HWID ban yemek için tekrarlı olarak ban yemiş olmanız lazım yani bilgisayarınızda başka bir Rust hesabıda ban yemiş olmalı.

Dostum artık HWID ban atıyorlar ( bilgisayarındaki bileşenlerin seri numaralarına ) yani hesap bir başkasının bilgisayarındayken açıkken ban yememiş senin bilgisayarında açıkken ban yemiş bu yüzden bileşenlerinizin bilgileri sisteme düşmüş olmalı. Siz hesap açıp Rust aldıkça sistem banlayacaktır boşa uğraşmayın. Format atmanız, modem resetlemeniz gibi şeylerle ban yemenizi engelleyemezsiniz.
Eğer o kullanmadıysa HWİD değiştirebilir.

Eğer o kullanmadıysa HWİD değiştirebilir.

İlk banı direk HWID atmazlar 2 veya 3 kez ban yemiştir. Arkadaş burada başkası hesabımı çaldı ban yedi yazmış fakat direk HWID ban atılacağını sanmıyorum.

HWID spoofer gibi şeyler var bileşenlerinin seri numarasını değiştirdiğini söyleyen fakat pek işe yarayacaklarını sanmıyorum. En iyi çözüm yolu sistemini değiştirmen olacaktır.

İlk banı direk HWID atmazlar 2 veya 3 kez ban yemiştir. Arkadaş burada başkası hesabımı çaldı ban yedi yazmış fakat direk HWID ban atılacağını sanmıyorum.

HWID spoofer gibi şeyler var bileşenlerinin seri numarasını değiştirdiğini söyleyen fakat pek işe yarayacaklarını sanmıyorum. En iyi çözüm yolu sistemini değiştirmen olacaktır.
Benimde hesap çalınmıştır sadece csgo vardı ben yeni hesap açtım ondan devam ettim sıkıntı olmadı ama rust için aynı şeyi söylenmez ban sistemini neyi banladığını bilmiyoruz.

Arkadaşlar VAC yememişim tekrar ama mouse a4tech ve oyun makro tespit edildi diyor.
Makro indirmedim videolarda mousedan macro özelliğini kaldırın diyor. Nerden ve nasıl kaldıracağım?

Sorun arkadaşın hesabının çalınması değil bence hesap arkadaşın bilgisayarında açıkken ban yemiş olmalı HWID atılması için. Tabii eğer kullanmadığı yönünde kendinden eminse Rust "Easy Anti-Cheat" ile korunuyor linke tıklayıp onlarla iletişime geçebilir açtırmak için fakat şunu belirteyim tekrardan. HWID atılması için tekrarlı olarak aynı hatanın yapılmış olması lazım cihazdan. Eğer kişinin kendisi kullanıp ban yediyse boşa yazıp uğraşmasın büyük ihtimalle açmayacaklardır.

Sorun arkadaşın hesabının çalınması değil bence hesap arkadaşın bilgisayarında açıkken ban yemiş olmalı HWID atılması için. Tabii eğer kullanmadığı yönünde kendinden eminse Rust "Easy Anti-Cheat" ile korunuyor linke tıklayıp onlarla iletişime geçebilir açtırmak için fakat şunu belirteyim tekrardan. HWID atılması için tekrarlı olarak aynı hatanın yapılmış olması lazım cihazdan. Eğer kişinin kendisi kullanıp ban yediyse boşa yazıp uğraşmasın büyük ihtimalle açmayacaklardır.

Hile benim bilgisayarımdan açılmadı Rus bir arkadaşın hesabından açıldı ama VAC banı benim hesap yedi.

Arkadaşlar VAC yememişim tekrar ama mouse a4tech ve oyun makro tespit edildi diyor.
Makro indirmedim videolarda mousedan macro özelliğini kaldırın diyor. Nerden ve nasıl kaldıracağım?

Sanırım mouse programını kaldırmanız lazım ( örneğin SteelSeries için SteelSeries Engine programı ) a4tech içinde bir yardımcı program vardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı