Rust'ın amacı nedir?

Ben hiç oynamadığım için öğrenip öğrenip PvP'lere falan katılacagım. 2X 3X dedigin nedir?

Çarpan sayısı 1X kutudan 1 tane hurda çıkıyorsa 2X 10 tane hurda çıkıyor 3X 79 tane çıkıyor mesela.

Rust'u aldım indirdim arkadaşlarımla oynayacağım bu oyunu hiç oynamadım nasıl bir şey? Napıyoruz amacımız ne? Arkadaşlarımdan biri item düşürüp satabildigimizi söyledi böyle bir şey var mı birisi detaylıca anlatabilir mi?

Yay yap alan belirle tas odun kas ev yap sonra geliş.

Bu oyunda böyle mental sinir bozuklukları falan diyorlar bunların sebebi az önce dediginiz RAID'ler mi yoksa başka açıklaması var mı çok abartıyorlar bence.
Emeklerinin gidişini izlemek acı veriyor. 10 saat kasıyorsun uyumak için oyunda çıkıyorsun sabah bakıyorsun ev yok hiçbir şey kalmamış.

Bu oyunda böyle mental sinir bozuklukları falan diyorlar bunların sebebi az önce dediginiz RAID'ler mi yoksa başka açıklaması var mı çok abartıyorlar bence.

Emek veriyorsun hayatsız gibi. Adam sen oyudan çıktığında evini patlatıyor ve emeğine çöküyor. Bu yüzden herkes kriz geçiriyor. Saatlerinin çöp olması yüzünden.

Kişiden kişiye değişir 3X ve üstü oynayan adama koymaz hatta o RAID'i savunması hoşuna gider. Emeği boşuna gidiyor die üzülüyor adam ama halbuki oynun amacı bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı