Evde kullandığın malzemeler için kira gibi düşüneceğin bir sistem oluşuyor. Evin 1 gün erimeden durması için alet dolabinda yazan malzemelerin alet dolabına konmasi lazim. Örneğin evi sadece odundan yaptiysan ve alet dolabinda 2000 odun yazıyorsa içine 2000 odun koyduğun zaman 1 gün boyunca evin erimez bir diğer deyişle duvarlarin canı yavaşça düşmez. Ama 2000 odunun yoksa 200 de koyabilirsin o zaman 24 saat değil 2.4 saat tutacaktır hesabını yapmana gerek yok alet dolabinda yazıyor zaten.
Hayır o açtığın Blueprint'ler oyuncunun üzerine kaydediliyor yani her tezgahta bir daha acmana gerek yok. Her açtığın Blueprint global wipetan global wipea aynı sunucuda olduğun sürece silinmez. Global wipelar da her ayin ilk persembesi olur.
Cevabı önceki soruda da verdim hayır aynı Blueprint'lerin 3-5 ay sonra kalmaz. Buna tek istisna facepunch sunucuları onlarda Blueprint'ler 1 sene boyunca kalır ama genelde oyuncu kitlesi daha iyidir ona göre gir.
Ve sana 2000 saat oynamış biri olarak tavsiyem oyunu cok ciddiye alma. O kadar rage attım ki zamanında ben yoruldum artık hiç takmıyorum bile. Başka sorun olursa sorabilirsin.