Merhaba arkadaşlar, bugün Rust oynarken bir adam beni öldürdü, sonra ona bir küfür ettim. 10 dk. kadar sonra beni bir anda ana menüye attı ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda bana dediği şey buydu: "Disconnected: Steam auth: Gamebanned." Herhangi bir hile veya macro kullanmadım. Sırf bir küfür için mi ban yedim ve bu ban süreli mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kufur etmemen gerektigini baskalari soylese umursamazsiniz. Umarim ders olmustur. Oyunlarda hakaret edilmemeli. Farkli serverlar icinde bu durum gecerli mi? Benim bildigim rustta bu tur banlar server temelli.
ayn 10 dk boyunca küfür ettim orada ne yazıyor 10 dk kadar sonra ana menüye attı diyor sitenin kendi noktalama düzeltmesini kullandım o yüzden böyle oldu sadece 1 küfür ettim
ya hayır 10 dk küfür etmedim okumayı da mı bilmiyorsunuz
ayn 10 dk boyunca küfür ettim orada ne yazıyor 10 dk kadar sonra ana menüye attı diyor sitenin kendi noktalama düzeltmesini kullandım o yüzden böyle oldu sadece 1 küfür ettim
10 dakika sonra menüye attı kardeşim okumayı da mı bilmiyorsun
ya hayır 10 dk küfür etmedim okumayı da mı bilmiyorsunuz
10 dakika sonra menüye attı kardeşim okumayı da mı bilmiyorsun
Merhaba arkadaşlar, bugün Rust oynarken bir adam beni öldürdü, sonra ona küfür ettim 10 dk. kadar, sonra beni bir anda ana menüye attı ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda bana dediği şey buydu.
Merhaba arkadaşlar, bugün Rust oynarken bir adam beni öldürdü, sonra ona bir küfür ettim. 10 dk. Kadar sonra beni bir anda ana menüye attı ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda bana dediği şey buydu: "disconnected: Steam auth: Gamebanned." herhangi bir hile veya macro kullanmadım. Sırf bir küfür için mi ban yedim ve bu ban süreli mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Tamam kardeşim öyle yazmışsın öyle olmuş ya yaşın küçük ya da yazma kurallarını bilmiyorsun.
Soruna cevabım şu: Küfrettiğin için banlanmışsın sebepsiz falan değil.