Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rus ordusundan bazı unsurların yolda benzinin bittiğine dair videolar çıkıyor. 2022 senesinde Rusya gibi ülkenin ordusu lojistik olarak sorun yaşıyorsa, ya ordu yada yönetiminde büyük bir sorun var demektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ukrayna suçlu taraf bence çünkü Rusya ile Amerika zıt ülkeler Ukrayna ise NATO'ya girmek istiyor NATO'ya girerse Amerika Rusya'nın dibine girmiş olur Rusya'da bunu istemiyor Ukrayna Amerika'nın gazına geldi şimdi de cezasını çekiyor Rusya fazla abarattığını düşünüyorum ne olursa olsun sivilleri hedef almak yanlış bir şey binalara roket atacak kadar deli olduğunu bilmiyordum savaş çıkarsa çıkarsa Kuzey Kore çıkarır diye düşünmüştüm.

Bu görüş çok saçma. Ukrayna halkı demokratik yollarla yüzünü batıya dönmüş bir lider seçti. Ortada gaza gelecek bir durum yok, Ukrayna işgal etmeye kalksaydı Rusya’yı, o zaman gaz durumundan bahsedebilirdik.

En son 128'di. Ne ara 209 oldu? Kaçırdım her şeyi. Ne oldu? Gine başkentleri düştü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala daha WW3 gelecek falan yazanlar var. ABD Ukrayna'ya adam göndermeyeceğim demiş siz WW3 diyorsunuz. Rusya'da bilerek yavaş ilerliyor gibi geldi bana. İstese Kiev'i dümdüz eder sonra girerdi.
Rusya işgal etmiyor hükümeti düşürmeye çalışıyor. Gücünün çeyreğini bile kullanmıyor. Rusya bu sizce Ukrayna'yı almak istese şimdiye alamaz mıydı? Hala Rusya kaybediyor diyenler var umarım kaybeder ama tam gücü bu değil.

En son rakam 3000 Rusya askeri öldüğü yöndeydi neden bu kadar askerini öldürsün ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…