Rusya'da yaşamak nasıl olurdu?

Kesinlikle. Ben soğuğa alışkınım zaten. Burada biraz zorlandım ama alıştım (hava - 35 olsun sorun yok, ama - 10 ya da 15 ufak bir rüzgar ile birlikte geldiğiniz güne. 🤣 o an hayatı tekrar sorgularsınız.

Kesinlikle. Ben soğuğa alışkınım zaten. Burada biraz zorlandım ama alıştım (hava - 35 olsun sorun yok, ama - 10 ya da 15 ufak bir rüzgar ile birlikte geldiğiniz güne. 🤣 o an hayatı tekrar sorgularsınız.

İnsan zor olsa da yaşadığı yere alışıyor hep soğuk gören birisine de sıcak berbat gelirdi böyle şeyler normaldir diye düşünüyorum insan alışıyor yaşadığı yere en nihayetinde umarım bir gün bende buralara gelebilirim🙏 hayatınızda başarılar diliyorum hocam.

Çok teşekkür ederim. Hayaliniz ne kadar ekstrem olursa o kadar uzağa sıçrarsınız. Tempoya devam. Bol şanslar dilerim.

Sosyal hayat devam ediyor. Ev ve araç fiyatları arttı. İthal ürünlerin fiyatı arttı (hala Mac, Audi Mercedes, Samsung, Pepsi vs satılıyor elbette)sadece güzel Sony'm yok 🤤🥲temel gıda maddeleri paralel sayılır fiyatlar (kısmen dalgalı)

Sosyal hayat devam ediyor. Ev ve araç fiyatları arttı. İthal ürünlerin fiyatı arttı (hala Mac, Audi Mercedes, Samsung, Pepsi vs satılıyor elbette)sadece güzel Sony'm yok 🤤🥲temel gıda maddeleri paralel sayılır fiyatlar (kısmen dalgalı)

Anladım hocam yine de abartıldığı kadar değildir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı